Dziwne, że nie ma tu jeszcze jednego znaczącego na krakowskim rynku dewelopera, a z pewnością opinie o Wawel Service mogą zainteresować wiele osób planujących zakup własnego, nowego mieszkania

Tym bardziej, że jakby nie było, firma ta prowadzi naprawdę wiele nowych inwestycji mieszkaniowych w Krakowie, można by tu wymienić choćby Osiedle na Borkowskiej na Klinach,
Mieszkania Piasta Park czy inwestycja na Wężyka, a to przecież jeszcze nie wszystkie budowy prowadzone przez tą firmę.
Są tu jakieś osoby, które kupiły od nich mieszkanie lub mają zamiar to zrobić

Pytam, ponieważ sam rozważam zakup lokalu w jednej z prowadzonych przez nich inwestycji, no ale wiadomo, że to decyzja, która później ma znaczenie wiele lat i warto rozpytać o to, z kim dobija się targu

Słyszałem, że Wawel Service mam taki sobie system, jeśli chodzi o przeróbki. Zwłaszcza, jeżeli np. zaprojektują grzejnik na pustej ścianie, która idealnie nadaje się na szafę, a nie pod oknem. Dużo sobie liczą za przesunięcie czegoś takiego, ewentualnie można to zrobić przez firmę z nimi współpracującą, żeby nie mieć problemów z gwarancją, ale ta firma też liczy sobie za to jakieś zupełnie nierynkowe stawki… Jak dla mnie, to raczej kiepskie zachowanie. Ale może jest tu ktoś, kto napisze coś o współpracy z tym deweloperem