Dasta Invest deweloper - opinie o firmie i mieszkaniach na forum
Dasta Invest deweloper - opinie o firmie i mieszkaniach na forum
A ja mam pytanie o opinie o deweloperze Dasta Invest - Kraków zawdzięcza im sporo nowych inwestycji, działają na rynku w naszym mieście już sporo lat, więc może znajdzie się ktoś, kto podzieli się jakimiś informacjami na ich temat Zastanawiam się oczywiście nad zakupem nowego mieszkania od nich, ale wcześniej wolałbym się czegoś o nich dowiedzieć, jeśli miałbym wziąć kredyt na wiele lat, żeby zawrzeć z nimi transakcję Pewnie znajdzie się tu także więcej osób zainteresowanych deweloperem Dasta - pewnie niejedna osoba szuka czegoś o nich na forum, a budują między innymi osiedle przy Marii Dąbrowskiej.
Re: Dasta Invest deweloper - opinie o firmie i mieszkaniach na forum
Jeśli chodzi o dewelopera Dasta Invest, to sporo budował on w Czyżynach, np. właśnie wspomniane osiedle Marii Dąbrowskiej, ale też inwestycja blisko ronda, na którym ta ulica schodzi się z Medweckiego, budowali też przy Włodarczyka. Osobiście nie kupiłem od nich mieszkania w Krakowie, ale znam kilka osób, które to zrobiły i są zadowolone z tego posunięcia - opinie deweloperze Dasta Invest i budowanych przez nich lokalach są całkiem pozytywne i ludzie raczej polecają tą firmę dalej. Oczywiście nie ma sobie co wyobrażać, że wszystko z każdym mieszkaniem będzie za każdym razem super idealnie, ale też jest całkiem nieźle i skarg większych nie słyszałem. Obsługa posprzedażowa też niezła, generalnie spotkałem się, nie tylko na forum, z wieloma firmami deweloperskimi, do których miałbym większą rezerwę. Zresztą, jeśli ktoś chce się dowiedzieć czegoś więcej, to niech "upoluje" jakiegoś mieszkańca, któregoś ze wskazanych bloków i rozpyta o sprawę Tylko proszę o wrzucenie opinii na forum, bo pewnie będzie więcej zainteresowanych.
Potwierdzam, Dasta Invest to wiarygodny i pewny deweloper w Krakowie. Ma sprawdzonego wykonawcę i ogólnie trzyma jakość. Usterki zdarzały się, ale w ramach gwarancji wszystkie na bieżąco były usuwane. Największe wrażenie na mnie zrobił, kiedy około 2 lata po gwarancji bezpłatnie naprawił usterkę na balkonie.
-
Witam. A jak u nich z terminami? Czy można negocjować cenę?
Dasta Invest - opinie o deweloperze na forum
Witam, rozwazam zakup mieszkania na ulicy dąbskiej o developera Dasta.
Czy ktoś spotkał się z tym developerem? Jakie macie Panstwo opinie na ten temat?
Czy ktoś spotkał się z tym developerem? Jakie macie Panstwo opinie na ten temat?
Nie wiem czy zwróciliście uwagę na to, ale bloki przy ul. Hynka w Krakowie (przy pasie startowym w Czyżynach), które zbudował deweloper Dasta Invest, są regularnie remontowane / naprawiane. Co chwilę pojawiają się na nich rusztowania i prowadzone są jakieś prace. Zapewne w ramach gwarancji na mieszkania, bo te bloki, to są całkiem nowe. Ktoś z mieszkańców podzieli się informacją, co tam jest robione i dlaczego? Czy to jest bardzo uciążliwe dla mieszkańców? Czy nie było żadnych problemów z tym, żeby deweloper Dasta podjął się naprawy uszkodzeń czy wad bloku? Naprawy zostały przeprowadzone sprawnie i przyniosły oczekiwany skutek?
Wróć do „Opinie o deweloperach i generalnych wykonawcach budujących mieszkania i biura”