Jeśli chodzi o dewelopera Dasta Invest, to sporo budował on w Czyżynach, np. właśnie wspomniane
osiedle Marii Dąbrowskiej, ale też inwestycja blisko ronda, na którym ta ulica schodzi się z Medweckiego, budowali też przy Włodarczyka. Osobiście nie kupiłem od nich mieszkania w Krakowie, ale znam kilka osób, które to zrobiły i są zadowolone z tego posunięcia - opinie deweloperze Dasta Invest i budowanych przez nich lokalach są całkiem pozytywne i ludzie raczej polecają tą firmę dalej. Oczywiście nie ma sobie co wyobrażać, że wszystko z każdym mieszkaniem będzie za każdym razem super idealnie, ale też jest całkiem nieźle i skarg większych nie słyszałem. Obsługa posprzedażowa też niezła, generalnie spotkałem się, nie tylko na forum, z wieloma firmami deweloperskimi, do których miałbym większą rezerwę. Zresztą, jeśli ktoś chce się dowiedzieć czegoś więcej, to niech "upoluje" jakiegoś mieszkańca, któregoś ze wskazanych bloków i rozpyta o sprawę

Tylko proszę o wrzucenie opinii na forum, bo pewnie będzie więcej zainteresowanych.