Grodzka 58, 60 i 62 Kraków - remont elewacji frontowych kamienic / zdjęcia na forum
Grodzka 58, 60 i 62 Kraków - remont elewacji frontowych kamienic / zdjęcia na forum
To co mnie zawsze cieszy, to remonty kamienic, zwłaszcza tych w centrum miasta, ale też poza nim, choć mam wrażenie, że w tym pierwszym dba się o takie sprawy bardziej i pewnie łatwiej jest pozyskać finansowanie na to.
Re: Grodzka 58, 60 i 62 Kraków - remont elewacji frontowych kamienic / zdjęcia na forum
Tym razem remonty kamienic przy ul. Grodzkiej w Krakowie, a nawet nie kamienic, tylko elewacji frontowych, tj. same fasady chyba są robione.

Ale chodzi o aż 3 kamienice, bo mieszczące się pod adresami ul. Grodzka 58, Grodzka 60 i Grodzka 62. Tu widać rusztowanie.

Ale chodzi o aż 3 kamienice, bo mieszczące się pod adresami ul. Grodzka 58, Grodzka 60 i Grodzka 62. Tu widać rusztowanie.
Re: Grodzka 58, 60 i 62 Kraków - remont elewacji frontowych kamienic / zdjęcia na forum
Gdyby ktoś chciał się dowiedzieć czegoś więcej, to tu jest tablica informacyjna dot tych prac.

Jak widać, inwestorem jest tu parafia. Ciekawe, jak wyjdą po remoncie, choć mam wrażenie, że one wcale nie były w jakimś złym stanie, ale może słabo się przyglądałem.

Jak widać, inwestorem jest tu parafia. Ciekawe, jak wyjdą po remoncie, choć mam wrażenie, że one wcale nie były w jakimś złym stanie, ale może słabo się przyglądałem.
Wróć do „Gdzie i jak kupić mieszkanie w Krakowie forum? Ciekawe w Małopolsce”