Mieszkanie w Krakowie dla rodziny w centrum / gdzie kupić większe mieszkanie w Krakowie

Forum dla osób, które zastanawiają się jaka lokalizacja mieszkania w Krakowie jest najlepsza? W której dzielnicy Krakowa dobrze się mieszka? Ciekawe mijsca w Krakowie i Małopolsce.
Withinbal

Re: Mieszkanie w Krakowie dla rodziny w centrum / gdzie kupić większe mieszkanie w Krakowie

Postautor: Withinbal » 27 cze 2025, 13:17

gacek pisze:
Withinbal pisze:Jest jeszcze taka dosyć dziwna inwestycja life hub przy Kujawskiej. Są tam 4 mieszkania na sprzedaz po 90m2 dwupoziomowe. Dosc drogo ale inwestycja wyglada z zewnatrz fajnie i ma bardzo dobra lokalizacje. Ktos wie jak to jest ze nigdzie nie ma takich mieszkań a tam sa 4? Zakładam ze cos jest nie tak oprócz wysokiej ceny.

A jednak... Dostałam informację, że zostało im jedno, już wykończone.

Dalej jest tam dużo na sprzedaż.

Nic mi się nie udało znaleźć nowego - ktoś coś widział :)?

Na oto dom jak zaznaczysz mieszkanie w Krakowie 100-160 garaz/mp, winda i komórka to się pojawia na cały kraków w sumie 7 mieszkań.

Mar G

Re: Mieszkanie w Krakowie dla rodziny w centrum / gdzie kupić większe mieszkanie w Krakowie

Postautor: Mar G » 04 lip 2025, 7:28

Tu wskazówki gdzie nie kupować

lovekrakow.pl/aktualnosci/smrod-w-krakowie-nie-daje-zyc-intensywniejsze-zmywanie-ulic-jako-remedium_62400.html

Withinbal

Postautor: Withinbal » 15 sie 2025, 11:10

Poszukiwania trwają. Patrzyłem nawet na mogilska skanska ale te układy mieszkań ze skosami to jakieś nieporozumienie. Mazowiecka115 ma niezłą lokalizację ale budynek strasznie brzydki jest.

KlientS

Postautor: KlientS » 17 sie 2025, 22:41

Withinbal pisze:Poszukiwania trwają. Patrzyłem nawet na mogilska skanska ale te układy mieszkań ze skosami to jakieś nieporozumienie. Mazowiecka115 ma niezłą lokalizację ale budynek strasznie brzydki jest.

Mi szukanie takie sensownego mieszkania, w lokalizacji, która mi odpowiadała, z sensownym metrażem, wystawą okien i liczbą pokoi, to ze 2 lata zajęło. Na rynku wtórnym też ciężko trafić coś takiego. Powodzenia!

janicek

Postautor: janicek » 20 sie 2025, 17:45

Szukam trochę większego mieszkania 3-4 pokojowego, 70-85 metrów, jakie inwestycje wydają się wam najbardziej rozsądne cenowo obecnie? Najlepiej okolice Prądnika Czerwonego, ale rozważę też inne rejony jeśli byłaby to dobrze przemyślana inwestycja atrkacyjna cenowo.

tonyxxl

Postautor: tonyxxl » 20 sie 2025, 20:14

janicek pisze:Szukam trochę większego mieszkania 3-4 pokojowego, 70-85 metrów, jakie inwestycje wydają się wam najbardziej rozsądne cenowo obecnie? Najlepiej okolice Prądnika Czerwonego, ale rozważę też inne rejony jeśli byłaby to dobrze przemyślana inwestycja atrkacyjna cenowo.

A te co są obecnie na rynku to nie są "atrakcyjne finansowo"? Przeciez 70-80 metrowych mieszkań jest bardzo dużo. Gdzie pytałeś i co ci nie pasowało?

Withinbal

Postautor: Withinbal » 27 sie 2025, 22:38

KlientS pisze:
Withinbal pisze:Poszukiwania trwają. Patrzyłem nawet na mogilska skanska ale te układy mieszkań ze skosami to jakieś nieporozumienie. Mazowiecka115 ma niezłą lokalizację ale budynek strasznie brzydki jest.

Mi szukanie takie sensownego mieszkania, w lokalizacji, która mi odpowiadała, z sensownym metrażem, wystawą okien i liczbą pokoi, to ze 2 lata zajęło. Na rynku wtórnym też ciężko trafić coś takiego. Powodzenia!

Ja szukam już chyba 14miesiąc - byłem może 3 mieszkania w ogóle oglądać taka bieda.

Wróć do „Gdzie i jak kupić mieszkanie w Krakowie forum? Ciekawe w Małopolsce”