Czy ktoś jest może w temacie jeśli chodzi o planowane inwestycje w okolicy ul. Kapelanka? Chodzi mi zwłaszcza o rejony ul. Św. Jacka, Twardowskiego itd.
Jestem w trakcie poszukiwań mieszkania/apartamentu i tamta okolica szczegółnie przypadła mi do gustu. Jako że jest tam dużo niezagospodarowanej przestrzeni, przypuszczam, że w końcu pojawią się tam nowe inwestycje. Może ktoś z Was już słyszał o takich planach?
Pozdrawiam.
Nowe inwestycje w okolicy Kapelanki / gdzie kupić mieszkanie w Krakowie
Re: Nowe inwestycje w okolicy Kapelanki / gdzie kupić mieszkanie w Krakowie
Watpie po tym jak ekoterrorysci przepedzili jedna firme wszyscy sie zrazili do tych terenow i nikt nie chce tam budowac. Choc super skomunikowane miejsce
Ciągle otwartym pozostaje pytanie, ile odszkodowań przyjdzie nam wszystkim za to zapłacić...
Chyba nie jestem w temacie. Czy to przez bliskość Zakrzówka?
Może ktoś wie czy planują jaką nową zabudowę w tych rejonach?
nie_taka pisze:Czy ktoś jest może w temacie jeśli chodzi o planowane inwestycje w okolicy ul. Kapelanka? Chodzi mi zwłaszcza o rejony ul. Św. Jacka, Twardowskiego itd.
Jestem w trakcie poszukiwań mieszkania/apartamentu i tamta okolica szczegółnie przypadła mi do gustu. Jako że jest tam dużo niezagospodarowanej przestrzeni, przypuszczam, że w końcu pojawią się tam nowe inwestycje. Może ktoś z Was już słyszał o takich planach?
Pozdrawiam.
Ciekawostka
gazetakrakowska.pl/krakow-deweloper-kupuje-tesco-przy-kapelance-powstana-nowe-mieszkania-i-biura/ar/c3-14823214

Wróć do „Gdzie i jak kupić mieszkanie w Krakowie forum? Ciekawe w Małopolsce”