Nowe inwestycje w okolicy Kapelanki / gdzie kupić mieszkanie w Krakowie

Forum dla osób, które zastanawiają się jaka lokalizacja mieszkania w Krakowie jest najlepsza? W której dzielnicy Krakowa dobrze się mieszka? Ciekawe mijsca w Krakowie i Małopolsce.
nie_taka

Nowe inwestycje w okolicy Kapelanki / gdzie kupić mieszkanie w Krakowie

Postautor: nie_taka » 09 sty 2020, 14:36

Czy ktoś jest może w temacie jeśli chodzi o planowane inwestycje w okolicy ul. Kapelanka? Chodzi mi zwłaszcza o rejony ul. Św. Jacka, Twardowskiego itd.
Jestem w trakcie poszukiwań mieszkania/apartamentu i tamta okolica szczegółnie przypadła mi do gustu. Jako że jest tam dużo niezagospodarowanej przestrzeni, przypuszczam, że w końcu pojawią się tam nowe inwestycje. Może ktoś z Was już słyszał o takich planach?
Pozdrawiam.

pozdro

Re: Nowe inwestycje w okolicy Kapelanki / gdzie kupić mieszkanie w Krakowie

Postautor: pozdro » 09 sty 2020, 16:06

Watpie po tym jak ekoterrorysci przepedzili jedna firme wszyscy sie zrazili do tych terenow i nikt nie chce tam budowac. Choc super skomunikowane miejsce

Nowy

Postautor: Nowy » 10 sty 2020, 11:25

Ciągle otwartym pozostaje pytanie, ile odszkodowań przyjdzie nam wszystkim za to zapłacić...

nie_taka

Postautor: nie_taka » 11 sty 2020, 18:34

Chyba nie jestem w temacie. Czy to przez bliskość Zakrzówka?

mouse_ann

Postautor: mouse_ann » 18 sty 2020, 18:45

Może ktoś wie czy planują jaką nową zabudowę w tych rejonach?

nie_taka pisze:Czy ktoś jest może w temacie jeśli chodzi o planowane inwestycje w okolicy ul. Kapelanka? Chodzi mi zwłaszcza o rejony ul. Św. Jacka, Twardowskiego itd.
Jestem w trakcie poszukiwań mieszkania/apartamentu i tamta okolica szczegółnie przypadła mi do gustu. Jako że jest tam dużo niezagospodarowanej przestrzeni, przypuszczam, że w końcu pojawią się tam nowe inwestycje. Może ktoś z Was już słyszał o takich planach?
Pozdrawiam.

SirCinek

Postautor: SirCinek » 29 lut 2020, 11:03

Ciekawostka ;) gazetakrakowska.pl/krakow-deweloper-kupuje-tesco-przy-kapelance-powstana-nowe-mieszkania-i-biura/ar/c3-14823214

Wróć do „Gdzie i jak kupić mieszkanie w Krakowie forum? Ciekawe w Małopolsce”