nowa5dzielnica.pl/3dmap/#mieszkania/II/B4/p5/B4-107/filter?surface_from=20&surface_to=100&price_from=0&price_to=999&rooms_from=1&rooms_to=4&stat--all=on
Zakup mieszkania w czasach zarazy / czy kupować mieszkanie w czasie epidemii
Re: Zakup mieszkania w czasach zarazy / czy kupować mieszkanie w czasie epidemii
Ja to bym takie na promocji kupił dla rodziny
ale teraz 999 tys. zł
nowa5dzielnica.pl/3dmap/#mieszkania/II/B4/p5/B4-107/filter?surface_from=20&surface_to=100&price_from=0&price_to=999&rooms_from=1&rooms_to=4&stat--all=on
Re: Zakup mieszkania w czasach zarazy / czy kupować mieszkanie w czasie epidemii
pozdro pisze:Ja to bym takie na promocji kupił dla rodzinyale teraz 999 tys. zł
pokój + kuchnia = 24m2 - troche mało za 999K...
rado pisze:pozdro pisze:Ja to bym takie na promocji kupił dla rodzinyale teraz 999 tys. zł
https://www.nowa5dzielnica.pl/3dmap/#mi ... at--all=on
Lol niektórzy deweloperzy powiariowali taniej kupisz większe mieszkanie w prawdziwym apartamentowcu gdzie masz już 2 miejsca parkingowe w cenie
http://apartamenty-klimaty.pl/galeria/osiedle/
Pierwszy raz widze tę inwestycję, ale zastosowane tam materiały i rozwiązania to chyba próżno szukać gdzie indziej. Jak dla mnie bomba.
moog pisze:rado pisze:pozdro pisze:Ja to bym takie na promocji kupił dla rodzinyale teraz 999 tys. zł
https://www.nowa5dzielnica.pl/3dmap/#mi ... at--all=on
Lol niektórzy deweloperzy powiariowali taniej kupisz większe mieszkanie w prawdziwym apartamentowcu gdzie masz już 2 miejsca parkingowe w cenie
Pierwszy raz widze tę inwestycję, ale zastosowane tam materiały i rozwiązania to chyba próżno szukać gdzie indziej. Jak dla mnie bomba.
No to chyba nie śledzisz zbytnio rynku... Ta inwestycja wisi już dobrych pare lat ciekawe że jakoś nie schodzi. Zdjęcia robione w czasach jak jeszcze w Krakowie padał śnieg.
shooter pisze:moog pisze:rado pisze:
No to chyba nie śledzisz zbytnio rynku... Ta inwestycja wisi już dobrych pare lat ciekawe że jakoś nie schodzi. Zdjęcia robione w czasach jak jeszcze w Krakowie padał śnieg.
Troche niejasno sie wyraziłem słyszałem o tej inwestycji ale nigdy nie zagłębiałem sie w szczegóły. Jak by mieli w ofercie mniejsze mieszkania to co innego.
Maty kapilarne, rekuperacja,pustak ceramiczny Porotherm 44T Dryfix, świetna izolacja akustyczna podwójna grubość ścian między apartamentami. Gdyby takie rzeczy były w standardzie to mogę nawet przepłacić.
Po wczorajszej decyzji Min Finansów ws.obligacji i w konsekwencji dzisiejszych kolejnych banków o obniżaniu % depozytów nawet do poziomu ... 0.01% w skali roku lub wprowadzania opłat od sald w PLN developerzy błyskawicznie reagują :...
- Załączniki
-
- depo.jpg (80.64 KiB) Przejrzano 7593 razy
-
StormSunny
Wg mnie ceny mieszkań spadną w ciągu najbliższych miesięcy i lat. Będzie to powolny spadek, ale będzie.
StormSunny pisze:Wg mnie ceny mieszkań spadną w ciągu najbliższych miesięcy i lat. Będzie to powolny spadek, ale będzie.
I kupisz coś w końcu, czy nadal będziesz tylko siedział na tym forum i narzekał jak to w KRK drogo?
Według mnie ceny tymczasowo przystopują ale z upływem czasu znów zaczną rosnąć - gdybać każdy może.
Ktoś negocjował obecnie cenę mieszkania u developera? Na jaki rabat można liczyć?
Jest może lekka korekta, ale na cuda i obniżki nie ma co liczyć.
Raczej wolą dwa, czy trzy miesiące przetrzymać - a popyt jak widać i tak jest na duże mieszkania.
Za to widać, że sporo osób szuka mieszkań pod wynajem w dumpingowych cenach, licząc na okazję i desperację inwestorów.
Jest wysyp ogłoszeń na . i olx w stylu " Wynajmę kawalerkę w centrum za 1000 zł ze wszystkim"
Raczej wolą dwa, czy trzy miesiące przetrzymać - a popyt jak widać i tak jest na duże mieszkania.
Za to widać, że sporo osób szuka mieszkań pod wynajem w dumpingowych cenach, licząc na okazję i desperację inwestorów.
Jest wysyp ogłoszeń na . i olx w stylu " Wynajmę kawalerkę w centrum za 1000 zł ze wszystkim"
Wróć do „Gdzie i jak kupić mieszkanie w Krakowie forum? Ciekawe w Małopolsce”