Giovanna pisze:Oleg_ pisze:ceny wciąż rosną.
tak, założę się.
Widzimy tylko te wszystkie inwestycje, których nie mogą sprzedać.
Wszystkie nowe na Zabłociu zaczęły się od 14k i nikt nie kupuje.
Teraz jest 10 tys., Niektóre poniżej, a oni wciąż próbują sprzedać ...
Otwórz oczy.
Wykonaj własne badania, tak jak powiedziałem wcześniej, sprawdź, jak wyglądały ceny wcześniej. skorzystaj z archiwum lub: krakow.nieruchomosci-online.pl
Ta witryna wyświetla stare zarchiwizowane reklamy z poprzednimi cenami.
Sprawdź sam.
I zgadzam się z niektórymi tutaj: dom, który jest sprzedawany przez 1 rok, ma okropną cenę.
Nikt nie wystawia swojego domu na sprzedaż i myśli, że może poczekać 1 rok. I jeszcze. tu właśnie jesteśmy. Szukałem już prawie rok. A większość ofert, które przedstawiłem rok temu, wciąż tam jest.
Sadursky zaktualizował wszystkie swoje dane z zeszłego tygodnia, zaczęli ponownie pokazywać w moich badaniach, zapomniałem nawet o kilku ofertach, które widziałem, ceny spadły, ale większość nadal jest wysoka i nie będą sprzedawać.
Zobaczmy, czy inwestorzy mogą poczekać kolejny rok.
Mogę czekać, większość kupujących może poczekać.
Teraz jest to rynek kupujących.
Oleg...ja niczego nie musze sprawdzac bo jestem z Krakowa i jestem tu od 50 lat, ale jesli Ty chcesz, to sam sprawdzaj, bo ewidentnie nie czujesz klimatow.
Zablocie chodzilo 4 lata temu za 8k/m2, wiec jesli dzisiaj cena ofertowa jest 14k/m2 a transakcyjna pewnie w najlepszym wypadku po wszystkich mozliwych rabatach po 13k/m2 to co mi/nam tu powiesz na ten temat? Jak myslisz, ile Zablocie bedzie kosztowaç za kolejne 3 lata....? Tylko sie skup... i włącz dobry translate/or
PS NIKT nie kupuje? Skad ta informacja? Zródła proszę.... Proszę o to, bo np moi znajomi kupili tam w styczniu mieszkanie...
Teraz jest rynek kupujacych..? No jasne...zgadzam sie..zawsze jest rynek dla kupujacych...bo nikt by nie sprzedal....
Możesz czekac piszesz...no jasne! Czekaj Bracie Oleg... Kogo o tym przekonujesz? Siebie? Czekaj...
Moze kupisz cos w 2021..i w Krakowie....pytanie za ile...?
Bedzie taniej...to pewne...ale gdzie...? Kielce ..i Minsk czeka Kolego....
Jako rodowita Krakowianka powiem, że widzi mi się że Krakow bedziesz ogladał z wynajmowango....Ale t

o też trendy option...
Zabłocie to 13k?
Gdzie kilka ofert, które nigdy się nie sprzedają?
O to mi chodzi, musimy zignorować inwestorów trolli, takich jak ty, i po prostu sprawdzić rynek.
widzieć:
otodom.pl/sprzedaz/mieszkanie/krakow/zablocie/?search%5Bfilter_enum_market%5D=primary&search%5Bdescription%5D=1&search%5Bregion_id%5D=6&search%5Bsubregion_id%5D=primary&search%5Bdescription%5D=1&search%5Bregion_id%5D=6&search%5Bsubregion_id%5D=410&search= % 5Bdistrict_id% 5D = 300472Zabłocie filtr na rynek pierwotny.
przewiń w dół .... zobaczysz 9-10-9-10 większość z nich ma tę cenę i nie sprzedają się. i nadal uważasz, że to sprawiedliwe 13k?
a jeszcze lepiej, gdy już znajdziesz taki, który Ci się podoba (czytelnik forum), odpowiednią podłogę i rozmiar ... sprawdź to:
krakow.nieruchomosci-online.plwyszukaj w konkretnym (określonym rozmiarze) mieszkanie, które Ci się podobało na tej stronie, i przejdź do końca. znajdziesz zarchiwizowane ogłoszenia.
Pokazałem kilka tygodni temu wiele przykładów, w których rok temu mogliśmy znaleźć dokładne dopasowanie, próbowali sprzedawać za 13-14 (jak niektórzy szaleni ludzie nadal myślą, że mogą sprzedawać) i nie sprzedawali. teraz ten sam jest 09-11 i nadal nie sprzedają, są zdesperowani, ogłaszają się na wielu stronach internetowych z nieruchomościami.
Zanim byli w stanie sprzedać wszystko przez własną witrynę inwestycyjną.
To jest dowód, możesz poszukać własnego.
Nie jestem tutaj, aby cię przekonywać tak, jak chce Giovanna, kieruję cię do badań i robisz to sam.