Cześć,
aktualnie szukam dla siebie kawalerki +- 30m, najlepiej od dewelopera. Budżet ok. 400k (chociaż liczę, że się uda coś wyczarować żebym w tej kwocie kupił i skromnie chociaż wykończył). Mianowicie - polecacie jakieś inwestycje, które zostały już oddane albo które zostaną oddane jeszcze w tym roku? Rozważam każdą dzielnicę Krakowa.
Miałem wcześniej na oku m.in. "Apartamenty Woznicow", ale podobno tam niezle smierdzi z zakladu obok oraz "Willa Sołtysowska", ale jest zbyt blisko ruchliwej ulicy.
Kawalerka od dewelopera w Krakowie / gdzie kupić gotową kawalerkę w Krakowie
Re: Kawalerka od dewelopera w Krakowie / gdzie kupić gotową kawalerkę w Krakowie
Przy ul. Centralnej / Galicyjskiej Develia nie ma jakichś gotowych mieszkań? Na al. Pokoju Atal chyba też już bloki pobudował i ciągle mają ram jakieś mieszkania w ofercie.
Re: Kawalerka od dewelopera w Krakowie / gdzie kupić gotową kawalerkę w Krakowie
Na Pachońskiego już są gotowe budynki, część ludzi już wykańcza (lub nawet mieszka, patrząc na firanki w oknach) ale nie wiem jakie ceny
https://rynekpierwotny.pl/oferty/murapo ... lsrc=aw.ds
https://rynekpierwotny.pl/oferty/murapo ... lsrc=aw.ds
-
Woźniców to całkiem spoko inwestycja z perspektywami na przyszłość.
Mateuszkrk93 pisze:Woźniców to całkiem spoko inwestycja z perspektywami na przyszłość.
Dlaczego tak uważasz?
-
Ma tam być kiedyś lepiej zagospodarowana zieleń, układy są spoko, powinno być ciszej niż w wielu blokach w okolicy, kiedyś ma być lepszy dojazd ponoć.
Blok ładniejszy niż większość obecnie budowanych bloczysk.
Cena za wysoka wg mnie ale porównując do innych nie jest drożej.
Papierosów coraz mniej ludzie palą, często tam nie śmierdzi aż tak.
Blok ładniejszy niż większość obecnie budowanych bloczysk.
Cena za wysoka wg mnie ale porównując do innych nie jest drożej.
Papierosów coraz mniej ludzie palą, często tam nie śmierdzi aż tak.
Zdaje się, że jeśli chodzi o kawalerki w Krakowie w niezłych cenach, na trochę ponad 30 m2, to Develia ma trochę takich w Czyżynach, przy centralnej, ostatnio widziałem na stronie. Nawet da się w nich wydzielić osobną sypialnię.
Niemniej trzeba się pogodzić z sąsiedztwem elektrociepłowni w Łęgu.
Niemniej trzeba się pogodzić z sąsiedztwem elektrociepłowni w Łęgu.
adamkows pisze:Cześć,
aktualnie szukam dla siebie kawalerki +- 30m, najlepiej od dewelopera. Budżet ok. 400k (chociaż liczę, że się uda coś wyczarować żebym w tej kwocie kupił i skromnie chociaż wykończył).
Udało się znaleźć coś sensownego? Jeśli tak, to na jaką lokalizację w Krakowie padło i jakie argumenty przemówiły za dokonanym wyborem?
Wróć do „Gdzie i jak kupić mieszkanie w Krakowie forum? Ciekawe w Małopolsce”