5 cech dobrze wykończonego mieszkania

Forum dla osób, które zastanawiają się jaka lokalizacja mieszkania w Krakowie jest najlepsza? W której dzielnicy Krakowa dobrze się mieszka? Ciekawe mijsca w Krakowie i Małopolsce.
Rak

Re: 5 cech dobrze wykończonego mieszkania

Postautor: Rak » 09 lut 2022, 21:13

kunegunda szybka pisze:Jak zdołali się Państwo przekonać nie raz i nie dwa, ale już niejednokrotnie, zawsze podążam za aktualnymi trendami z największych stolic świata. Tokio, Paryż, Londyn to dla mnie chleb powszedni i doskonale widać to w moich propozycjach :!:

Dzisiaj rzecz, bez której ciężko wyobrazić sobie obecnie dobre wykończenie mieszkania. Ukryte drzwi + zamki magnetyczne to absolutny must have trendi apartamentu:

Obrazek
Obrazek

Sami przyznajcie, że efekt jest onieśmielający i nieporównywalny ze starym:
Obrazek

Wiesz może, gdzie można dokupić te "stare" na samym dole, bo chciałbym mieć takie :-)
W Krakowie wydaje mi się ciężko je odnaleźć ! Może wiesz w którym sklepie w Toko, Paryżu, Londynie go znajdę skoro tam często bywasz ?

kunegunda szybka

Postautor: kunegunda szybka » 09 lut 2022, 22:08

Rak pisze:
kunegunda szybka pisze:Jak zdołali się Państwo przekonać nie raz i nie dwa, ale już niejednokrotnie, zawsze podążam za aktualnymi trendami z największych stolic świata. Tokio, Paryż, Londyn to dla mnie chleb powszedni i doskonale widać to w moich propozycjach :!:

Dzisiaj rzecz, bez której ciężko wyobrazić sobie obecnie dobre wykończenie mieszkania. Ukryte drzwi + zamki magnetyczne to absolutny must have trendi apartamentu:

Obrazek
Obrazek

Obrazek

Wiesz może, gdzie można dokupić te "stare" na samym dole, bo chciałbym mieć takie :-)
W Krakowie wydaje mi się ciężko je odnaleźć ! Może wiesz w którym sklepie w Toko, Paryżu, Londynie go znajdę skoro tam często bywasz ?

Może kowal w Michałowicach miałby jeszcze jakieś? A co, zepsuły ci się któreś i chcesz wymienić na podobne?

Rak

Postautor: Rak » 09 lut 2022, 22:19

kunegunda szybka pisze:
Rak pisze:

Obrazek
Obrazek

Obrazek

Może kowal w Michałowicach miałby jeszcze jakieś? A co, zepsuły ci się któreś i chcesz wymienić na podobne?

Niestety takich superfajowskich jeszcze nie miałem a bardzo chciałbym. Poszukam zatem kowala w M. Dzięki !

Rak

Postautor: Rak » 12 lut 2022, 23:48

Sądzę, że można wzbogacić wątek realnymi mieszkaniami.

Na początek proponuję link do idealnie się tu myślę wpasowujące z określenia sformułowanego przez jego wlasciciela "skromne, ale złote" - mieszkanie b. prezydenta Biedronia

https://www.pomponik.pl/plotki/news-jak ... Id,5823806

'Popularny polityk nie boi się prawdy. Dlatego też bez wahania przedstawia swoje cztery kąty.'

'Jak mówi sam polityk "mieszkanie jest skromne, ale złote, bo własne"'

Rak

Postautor: Rak » 13 lut 2022, 21:21

Sprzęt RTV i kącik medialny. Można i też dobrać go jak znany i lubiany Krzysztof Skiba !

Obrazek

Żródło https://deccoria.pl/aranzacje/domy-slaw ... 281-233724

Hextor

Postautor: Hextor » 13 lut 2022, 22:09

To zdjęcie z 1994?

kunegunda szybka

Postautor: kunegunda szybka » 13 lut 2022, 22:57

Rak pisze:Sprzęt RTV i kącik medialny.

Obrazek

Powiem ci, że tragicznie to sobie wykombinowałeś.

A wystarczy regularnie czytać mój wątek, żeby unikać podstawowych błędów i aby nasze centrum rozrywki wyglądało szykownie i gustownie. Musicie wierzyć mi na słowo, że taka aranżacja „robi robotę”, oj robi niemałą!

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Rak

Postautor: Rak » 13 lut 2022, 23:25

Czy masz propozycje na RTV lecz w salonie z kuchnią do 30 m2 ?

Obawiam się, że przedstawione powyżej aranżacje wymagają nieosiągalnych w krakowskich mieszkaniach powierzchni salonów.

Wizualizacja to jedno ale co z praktyką?

kunegunda szybka

Postautor: kunegunda szybka » 14 lut 2022, 16:38

Rak pisze:Czy masz propozycje na RTV lecz w salonie z kuchnią do 30 m2 ?

Obawiam się, że przedstawione powyżej aranżacje wymagają nieosiągalnych w krakowskich mieszkaniach powierzchni salonów.

Jak pewnie słusznie zauważyłeś moje porady zawsze doskonale łącza teorię z praktyką. Nie inaczej jest również tym razem. Co to za problem powiększyć salon i cieszyć się pięknym wnętrzem?

Rak

Postautor: Rak » 14 lut 2022, 17:25

kunegunda szybka pisze:
Rak pisze:Czy masz propozycje na RTV lecz w salonie z kuchnią do 30 m2 ?

Jak pewnie słusznie zauważyłeś moje porady zawsze doskonale łącza teorię z praktyką. Nie inaczej jest również tym razem. Co to za problem powiększyć salon i cieszyć się pięknym wnętrzem?

Powiększyć salon możesz jedynie posiadając dom.
Tymczasem tutaj temat był wydawało mi się bardziej o mieszkaniach.

Wróć do „Gdzie i jak kupić mieszkanie w Krakowie forum? Ciekawe w Małopolsce”