Dzień dobry,
potrzebuję wziąć kredyt na zakup mieszkania i szukam osoby, która w szybki i kompleksowy sposób pomoże mi go otrzymać. Czy w Krakowie lub okolicach znajduje się godna zaufania, uczciwa osoba, która mnie w tym wesprze? Nie mam siły ani czasu na bieganie od banku do banku, a tez myślę, że dzięki jakiemuś pośrednikowi otrzymam korzystniejsza ofertę. Czy może się mylę?
Pomoc w uzyskaniu kredytu | Małopolskie i okolice
Re: Pomoc w uzyskaniu kredytu | Małopolskie i okolice
Z doświadczenia - lepiej to zlecić sprawdzonemu pośrednikowi niż chodzić po bankach.
Polecam grupę "Kredyt hipoteczny - pytania i odpowiedzi" na niebieskim portalu społecznościowym.
Na priv mogę podesłać namiar na kogoś z kim ja uzyskiwałem kredyty.
Polecam grupę "Kredyt hipoteczny - pytania i odpowiedzi" na niebieskim portalu społecznościowym.
Na priv mogę podesłać namiar na kogoś z kim ja uzyskiwałem kredyty.
Re: Pomoc w uzyskaniu kredytu | Małopolskie i okolice
artyina pisze:Dzień dobry,
potrzebuję wziąć kredyt na zakup mieszkania i szukam osoby, która w szybki i kompleksowy sposób pomoże mi go otrzymać. Czy w Krakowie lub okolicach znajduje się godna zaufania, uczciwa osoba, która mnie w tym wesprze? Nie mam siły ani czasu na bieganie od banku do banku, a tez myślę, że dzięki jakiemuś pośrednikowi otrzymam korzystniejsza ofertę. Czy może się mylę?
Polecam Kingę Jędrzejewską z Cofinance. Co prawda my braliśmy w 2017/2018 ale pomogła nam super (tylko jedna osoba pracująca wiec mógł być problem z otrzymaniem kredytu, do tego zależało nam na szybkiej możliwości spłaty). Rzeczywiście po niecałym roku od uzyskania kredytu go spłaciliśmy bez żadnych dodatkowych opłat. Ogólnie ta Pani jest bardzo rzetelna i rozumie potrzeby klientów, więc polecam z całego serca.
Wróć do „Gdzie i jak kupić mieszkanie w Krakowie forum? Ciekawe w Małopolsce”