Nowe inwestycje w Krakowie z garażami w bryle budynku na poziomie 0 lub niezależnymi na -1

Forum dla osób, które zastanawiają się jaka lokalizacja mieszkania w Krakowie jest najlepsza? W której dzielnicy Krakowa dobrze się mieszka? Ciekawe mijsca w Krakowie i Małopolsce.
mukduck

Nowe inwestycje w Krakowie z garażami w bryle budynku na poziomie 0 lub niezależnymi na -1

Postautor: mukduck » 06 mar 2024, 14:07

Cześć,

czy znacie nowe inwestycje na terenie miasta, gdzie deweloperzy budują tradycyjne garaże w bryle budynku na poziomie 0 (jak np. na Przewóz 6) lub wydzielają garaże z bramą w garażach podziemnych?

czang

Re: Nowe inwestycje w Krakowie z garażami w bryle budynku na poziomie 0 lub niezależnymi na -1

Postautor: czang » 06 mar 2024, 15:21

mukduck pisze:czy znacie nowe inwestycje na terenie miasta, gdzie deweloperzy budują tradycyjne garaże w bryle budynku na poziomie 0 (jak np. na Przewóz 6) lub wydzielają garaże z bramą w garażach podziemnych?

Wiem, że Akopol na Osiedlu Akademickim w Krakowie stosował jedno i drugie rozwiązanie, ale nie wiem czy coś takiego ma tam nadal do sprzedania.

jankomuzykanto

Re: Nowe inwestycje w Krakowie z garażami w bryle budynku na poziomie 0 lub niezależnymi na -1

Postautor: jankomuzykanto » 07 mar 2024, 13:57

Dom-Bud chyba stosował takie rozwiązanie na os. Piastów. Na osiedlu Mierzeja Wiślana od instalu były do kupienia w każdym bloku po 1 garażu w bryle budynku. W III etapie chyba też będą.

Nowy

Postautor: Nowy » 02 wrz 2024, 23:04

mukduck pisze:czy znacie nowe inwestycje na terenie miasta, gdzie deweloperzy budują tradycyjne garaże w bryle budynku na poziomie 0 (jak np. na Przewóz 6) lub wydzielają garaże z bramą w garażach podziemnych?

I jak, udało się coś takiego znaleźć? Ja przyznam, że nie podoba mi się idea lokowania w parterach garaży, tam powinny być lokale usługowe. Ale jeśli chodzi o takie garaże, to była inwestycja na Dębnikach chyba taka, gdzie w parterze są 4 garaże, każdy niezależny, ze swoją bramą i wyjazdem na ulicę.

fjrc

Postautor: fjrc » 03 wrz 2024, 13:11

Proszę

start.com.pl/start-city#mieszkania

Wróć do „Gdzie i jak kupić mieszkanie w Krakowie forum? Ciekawe w Małopolsce”