Szeregówki / Bliźniaki pod Krakowem (północ) / jakie inwestycje / gdzie znaleźć

Forum dla osób, które zastanawiają się jaka lokalizacja mieszkania w Krakowie jest najlepsza? W której dzielnicy Krakowa dobrze się mieszka? Ciekawe mijsca w Krakowie i Małopolsce.
Pato

Re: Szeregówki / Bliźniaki pod Krakowem (północ) / jakie inwestycje / gdzie znaleźć

Postautor: Pato » 13 sty 2022, 21:25

gabrika pisze:
Pato pisze:Pojawiły się ogłoszenia "na maciejowej" w okolicy Tonie lecz z 9 tysięcy za metr wołają

No tak cena zaporowa... :( gdzie można znaleźć tą ofertę?

jest na kilku portalach, morizon.pl/oferta/sprzedaz-mieszkanie-krakow-pradnik-bialy-maciejkowa-128m2-mzn2039779598
Chcesz dostępnych cenowo mieszkan ? Rozważ na kogo głosujesz!

gabrika

Re: Szeregówki / Bliźniaki pod Krakowem (północ) / jakie inwestycje / gdzie znaleźć

Postautor: gabrika » 14 sty 2022, 10:36

Pato pisze:
gabrika pisze:
Pato pisze:Pojawiły się ogłoszenia "na maciejowej" w okolicy Tonie lecz z 9 tysięcy za metr wołają

No tak cena zaporowa... :( gdzie można znaleźć tą ofertę?

jest na kilku portalach, morizon.pl/oferta/sprzedaz-mieszkanie-krakow-pradnik-bialy-maciejkowa-128m2-mzn2039779598

Oj, drogo i to bardzo :/ niestety sporo ponad nasz budżet...

martyna

Postautor: martyna » 27 lut 2022, 11:46

Hej, a wrzucisz link do inwestycji, bo przyznam, że nie mogę znaleźć o co dokładnie chodzi.

martyna

Postautor: martyna » 13 kwie 2022, 12:52

Komuś udało się znaleźć jakieś nowe ciekawe inwestycje z tej kategorii, czyli bliźniaki pod Krakowie od północnej strony Krakowa? Też macie wrażenie, że ostatnio jakoś mniej inwestycji nowych się pojawia?

nanu

Postautor: nanu » 26 kwie 2022, 21:42

Właśnie wyskoczyła mi reklama nowego osiedla w Krzeszowicach osiedlefilipowka.pl
Dla mnie przykład czego NIE kupować no ale co kto lubi....

sejsol

Postautor: sejsol » 27 kwie 2022, 9:55

martyna pisze:

Hej, a wrzucisz link do inwestycji, bo przyznam, że nie mogę znaleźć o co dokładnie chodzi.

dzmt.pl/maciejkowa-apartments

sejsol

Postautor: sejsol » 27 kwie 2022, 10:05

Tylko z reklam znam to:
Giebułtów: slonecznaoaza.pl
Słomniki: slomniki-harmonium.pl
gm. Michałowice: lipowa5.pl
gm. Michałowice: domdd.com.pl/domy-na-lipowej-ii
domywkrakowie.com

sejsol

Postautor: sejsol » 11 maja 2022, 15:29

Domy dwulokalowe na północy Krakowa:
Gryczane Wzgórze gryczanewzgorze.pl
Tetris modern-living.pl/oferta/tetris

Master

Postautor: Master » 07 lis 2022, 9:26

A dla tej części Krakowa, nie będzie miała przypadkiem znaczenia planowana przebudowa pasa startowego lotniska w Balicach? Tym sensie, że nie zmieni się trasa samolotów na tyle, że dla północnych okolic Krakowa staną się one bardziej uciążliwe?

JolciaDudek22

Postautor: JolciaDudek22 » 12 lis 2022, 17:11

Jeśli chodzi o północ, możesz poszukać na przykład w Bibach albo Zielonkach. Ja znalazłam np poniższe oferty

otodom.pl/pl/oferta/piekna-rezydencja-pod-krakowem-ID4hA36
otodom.pl/pl/oferta/dom-z-tajemniczym-ogrodem-ID4hYcy
bank-nieruchomosci.pl/ogloszenia/piekny-dom-w-zielonkach_7906

Wróć do „Gdzie i jak kupić mieszkanie w Krakowie forum? Ciekawe w Małopolsce”