Wygodne mieszkanie 4 pokojowe w Krakowie dla rodziny za normalną cenę - forum
Re: Wygodne mieszkanie 4 pokojowe w Krakowie dla rodziny za normalną cenę - forum
Odnośnie MwM za kilka lat, gdy zostanie przebudowany pas startowy (niestety są z tym póki co problemy) to ścieżka podejścia się zmieni i samoloty tam nie będą latać. W budynku 2.1, w mieszkaniach od strony Radzikowskiego pociągów już nie słychać - sprawdzone, więc w 2.2 powinno być również OK.
Re: Wygodne mieszkanie 4 pokojowe w Krakowie dla rodziny za normalną cenę - forum
Ja trafiłem na osiedle Arkadia Grębałowska. I mam sporą zagwostkę. Forma domku 98m2 za ok. 500k, ale z administracją zajmującą się odśnieżaniem, koszeniem i takie tam pierdoły. Generalnie wypas -wentylacja z filtrami anty-smogowymi co w sumie jest dla mnie mega istotne ze względu na dzieciaki, ogródek, dwa miejsca w cenie, ale zamiast gazu jest pompa ciepła... . I tu zaczynają się schody. Niby fajnie bo daje to klimę w standardzie, ale czy ma ktoś jakieś opinie co do działania takiego rozwiązania??? Z drugiej strony odpada gaz, czad itp., ale sam nie wiem. Podpowiecie coś??? Zastanawiam się też czy nie za tanio jak na ten cały wypas, który oferują
Podpowiedzcie coś plsss...

Wróć do „Gdzie i jak kupić mieszkanie w Krakowie forum? Ciekawe w Małopolsce”