Dopeloper pisze:Mar G pisze:AdamKownacik pisze:Ktoś znowu pousuwał posty. Piękne jest to forum ;/
zacznij pisać o spadkach i rób z siebie debila, to Ci nie usuną.
mariar pisze:Moderatorze, co to za praktyka że usuwa się czyjeś posty bez powiadomienia? Złamałem jakiś regulamin? Proszę o dokładną informacje jaki punkt złamałem. Trochę stronniczo to wygląda..
Krakus44 pisze:Jaki Pan taki kram. Gosc po prostu sam tu trolluje i ustawia dyskusje pod siebie.
Teraz jak Anubis nazywa innych naganiacze to jest ok. Ale jak ktos nazwie go trollem to post natychmiast znika.

Jak myslicie...dlaczego?
Ile wy macie ludzie lat, że nie wiecie nawet jak działa forum? Admina nie obchodzi czy prognozujesz spadki czy wzrosty. Ale jak piszesz coś co nic nie wnosi do tematu to taki post jest do usunięcia. Anubis o ile czasem przesadza ze swoimi prognozami to przynajmniej popiera je jakąś argumentacją - czy słuszną czy nie to już każdy sam musi ocenić, bo na tym polega forum. A wasze posty to zazwyczaj coś w stylu "idiota, ceny tylko do góry", "co Ty wiesz o życiu, tu trzeba mieć przynajmniej 50 lat żeby się wypowiadać", "nie masz mieszkania więc nikogo nie obchodzi Twoje zdanie - biedaku", "kolejne multikonto Anubisa, bo nie masz takiego zdania jak ja" itp a potem wielkie oburzenie, że posty kasują...
Tak samo ten post nic nie wnosi do tematu i jak dla mnie może być usunięty. Jeśli admin go zostawi to podejrzewam wyłącznie w celach informacyjnych, bo może chociaż część z was zrozumie w końcu czemu wasze posty są kasowane.
Rzeczywiście ten post byłby do usunięcia, ponieważ jest średnio w temacie, niemniej dobrze wyłożył Pan w nim prostą zasadę. Pisanie na temat, obojętnie czy ktoś uważa, że ceny spadną czy wzrosną oraz podawanie do tego danych, to merytoryczna dyskusja - posty zostają.
Pisanie o innych użytkownikach, wyzywanie kogoś, posty w których nie ma nic merytorycznego, wpisy nie na temat - wylatują.
Nie zgadzasz się z czyimiś argumentami? Podaj własne kontrargumenty. Nie obrażaj.
To nie są specjalnie skomplikowane zasady, wydawałoby się, że każdy powinien je zrozumieć. Niestety tak nie jest, dlatego będzie więcej banów tutaj dla osób, które tego nie potrafią się do tego dostosować.