Mieszkanie Kraków nowe centrum / szukam dobrej lokalizacji

Forum dla osób, które zastanawiają się jaka lokalizacja mieszkania w Krakowie jest najlepsza? W której dzielnicy Krakowa dobrze się mieszka? Ciekawe mijsca w Krakowie i Małopolsce.
zxy

Re: Mieszkanie Kraków nowe centrum / szukam dobrej lokalizacji

Postautor: zxy » 07 sty 2020, 12:11

pozdro pisze:Gdanskiem nie ma sie co podniecac ja tam w sumie ostatnio bylem i szczerze to uwazam ze Krakow fajniejszy. Jest to morze i na tym zalety sie koncza. Na morze mozna raz do roku wyskoczyc. Tak pozatym to moim zdaniem miasto srednio przyjemne do zycia, juz Wroclaw lepszy. .

A jakość powietrza? Nie przekonuje Cię to?

bridget

Postautor: bridget » 27 gru 2023, 16:10

koz pisze:......Moje faworyty to osiedle ZAM od echo Invest. dobry i sprawdzony developer ale sąsiedztwo biurowców i korek przy ul. Rydlówka mnie przeraża, chociaż w planach jest droga do ul. Konopnickiej".

Korek na Rydlówka? Byłam tam wiele razy i nigdy w korku nie stałam, chyba że miałam akurat szczescie :)
Czy myślisz ze droga do Konopnickiej spowoduje jeszcze wiekszy ruch na Rydlówka?

free66

Postautor: free66 » 27 gru 2023, 19:30

bridget pisze:
koz pisze:......Moje faworyty to osiedle ZAM od echo Invest. dobry i sprawdzony developer ale sąsiedztwo biurowców i korek przy ul. Rydlówka mnie przeraża, chociaż w planach jest droga do ul. Konopnickiej".

Korek na Rydlówka? Byłam tam wiele razy i nigdy w korku nie stałam, chyba że miałam akurat szczescie :)
Czy myślisz ze droga do Konopnickiej spowoduje jeszcze wiekszy ruch na Rydlówka?

Jak już wielokrotnie pisałem na tym forum, mieszkam obok ul. Rydlówka i korki duże były 5, 6 lat temu. W tej chwili albo nie ma korku, albo jest minimalny (wyjazd, wjazd). Z reguły są duże korki wtedy, jak cały Kraków stanie np. deszczowy poniedziałek.
Właściciel agencji nieruchomości w Krakowie.
Koordynator wielu projektów deweloperskich na terenie Polski.

MarKor

Postautor: MarKor » 15 sty 2024, 12:12

A Emaus garden? Dobry dojazd, okolica mega atrakcyjna. To inwestycja od matejka wiec zaufany deweloper.

mefiu84

Postautor: mefiu84 » 15 sty 2024, 22:58

free66 pisze:
bridget pisze:

Jak już wielokrotnie pisałem na tym forum, mieszkam obok ul. Rydlówka i korki duże były 5, 6 lat temu. W tej chwili albo nie ma korku, albo jest minimalny (wyjazd, wjazd). Z reguły są duże korki wtedy, jak cały Kraków stanie np. deszczowy poniedziałek.

Z bumy po 2 giej stronie wyniosły się firmy plus praca zdalna i już mniej aut na parkingach wokoło.

Wróć do „Gdzie i jak kupić mieszkanie w Krakowie forum? Ciekawe w Małopolsce”