Ceny mieszkań w Krakowie i w Polsce - tylko nowe wywiady, artykuły i informacje

Forum dla osób, które zastanawiają się jaka lokalizacja mieszkania w Krakowie jest najlepsza? W której dzielnicy Krakowa dobrze się mieszka? Ciekawe mijsca w Krakowie i Małopolsce.
rooney

Re: Ceny mieszkań w Krakowie i w Polsce - tylko nowe wywiady, artykuły i informacje

Postautor: rooney » 24 cze 2026, 20:09

Sellie pisze:Uuuu to pewnie już jakieś przecieki mają, że 800+ idzie do usunięcia. Nie dziwię się przy tej ilości pieniądza w obiegu.
Jeszcze wyszło, że polscy lekarze więcej zarabiają od tych w USA czy Szwajcarii :lol: a szpitale rekordowo zadłużone... gdzieś w końcu trzeba zrobić cięcia. Prole jakoś się dziwnie nie chcą rozmnażać, jak ich nie stać na mieszkania... kto by się spodziewał. :lol:

unnamed (4).jpg
unnamed (4).jpg (136.08 KiB) Przejrzano 85 razy

ta afera która wybuchła z zarobkami lekarzy to poważny cios w deweloperów

Sellie

Re: Ceny mieszkań w Krakowie i w Polsce - tylko nowe wywiady, artykuły i informacje

Postautor: Sellie » 24 cze 2026, 23:39

rooney pisze:
Sellie pisze:Uuuu to pewnie już jakieś przecieki mają, że 800+ idzie do usunięcia. Nie dziwię się przy tej ilości pieniądza w obiegu.
Jeszcze wyszło, że polscy lekarze więcej zarabiają od tych w USA czy Szwajcarii :lol: a szpitale rekordowo zadłużone... gdzieś w końcu trzeba zrobić cięcia. Prole jakoś się dziwnie nie chcą rozmnażać, jak ich nie stać na mieszkania... kto by się spodziewał. :lol:

unnamed (4).jpg

ta afera która wybuchła z zarobkami lekarzy to poważny cios w deweloperów

Nie przesadzajmy, zaraz wszystko standardowo zamiotą pod dywan, a Ty będziesz im jeszcze sponsorował pizzę przy covidzie vol. 2. :lol:
W końcu mi się skleja, kto kupuje te nieustawne rudery w Krakowie - często przeglądając rozkłady mieszkań za pół miliona zastanawiałam się "kto to kupi? Przecież w czymś takim nie da się na co dzień żyć!" - teraz mam odpowiedź. Przestaję się dziwić moim znajomym, że pouciekali z krk.
Kiedyś myślałam, że moja lekarka to jest biedna bo dojeżdża do pracy do Krakowa z jakiegoś Rzeszowa czy skądś... a teraz rozkminiam, że tak zwyczajnie łatwiej jej było ukrywać majątek :D żeby nikt nie wiedział jaką willę sobie pierdolnęła, bo wiadomo, po krk plotki szybko się rozchodzą. :roll:

Wróć do „Gdzie i jak kupić mieszkanie w Krakowie forum? Ciekawe w Małopolsce”