Rak pisze:Więc to taka zawiść typowa raczej
Nie mieszajmy do tego zawiści. Po prostu nie każdy popiera socjalizm/solidaryzm/komunizm (niepotrzebne skreślić) i go wkurza, że co rusz trzeba komuś pomagać.
Rak pisze:Więc to taka zawiść typowa raczej
Peace pisze:Rak pisze:Więc to taka zawiść typowa raczej
Nie mieszajmy do tego zawiści. Po prostu nie każdy popiera socjalizm/solidaryzm/komunizm (niepotrzebne skreślić) i go wkurza, że co rusz trzeba komuś pomagać.
Martab pisze:Nie wiem czy przeglądacie grupy na fbooku/wykopie ale ludzie mają straszny ból dupy o to że państwo pomoże spłacać ludziom kredyty
zyneon pisze:Martab pisze:Nie wiem czy przeglądacie grupy na fbooku/wykopie ale ludzie mają straszny ból dupy o to że państwo pomoże spłacać ludziom kredyty
Chodzi o ten fundusz, który istnieje od 2015r i na który składają się banki udzielające kredytów hipotecznych czyli de facto sami kredytobiorcy?
Mar G pisze:zyneon pisze:Martab pisze:Nie wiem czy przeglądacie grupy na fbooku/wykopie ale ludzie mają straszny ból dupy o to że państwo pomoże spłacać ludziom kredyty
Chodzi o ten fundusz, który istnieje od 2015r i na który składają się banki udzielające kredytów hipotecznych czyli de facto sami kredytobiorcy?
nie - zupełnie nowy. banki mają się zrzucić do 5 MLD w 3 lata , resztę budżet.
inwestorzzagranicy pisze:Wygląda na to, że idzie krrrrach https://youtu.be/4l8H5a2284c
Wróć do „Gdzie i jak kupić mieszkanie w Krakowie forum? Ciekawe w Małopolsce”
Użytkownicy przeglądający to forum: nanu i 31 gości