tomm pisze: mocno spadaja ceny gazu
chyba widzimy różnokierunkowo te same czynniki ...
cenniki dystrybutorów oparte są na Dutch TTF ...
tomm pisze: mocno spadaja ceny gazu
nanu pisze:Chcesz, to tu masz większe leachandlang.pl/oferta/193786/mieszkanie-sprzedaz-krakow-pradnik-bialy-piaszczysta
Indyk pisze:nanu pisze:Chcesz, to tu masz większe leachandlang.pl/oferta/193786/mieszkanie-sprzedaz-krakow-pradnik-bialy-piaszczysta
Piaszczysta odpadła u mnie ze względu na graniczenie z przyszłą obwodnicą zielonek i brakiem sensownego tarasu/balkonu. I tu mówię o wszystkich bo oglądałem jak były jeszcze prawie wszystkie dostępne. Szkoda bo architektura ładna i elewacje szlachetniejsze.
Pixi pisze:Indyk pisze:nanu pisze:Chcesz, to tu masz większe leachandlang.pl/oferta/193786/mieszkanie-sprzedaz-krakow-pradnik-bialy-piaszczysta
Piaszczysta odpadła u mnie ze względu na graniczenie z przyszłą obwodnicą zielonek i brakiem sensownego tarasu/balkonu. I tu mówię o wszystkich bo oglądałem jak były jeszcze prawie wszystkie dostępne. Szkoda bo architektura ładna i elewacje szlachetniejsze.
Architektura ładna tylko dlaczego znowu dwupoziomowe :/ Sporo metrów ale parter mały a góra duża, i te schody… Przy tej cenie myśle że dlatego stoi niesprzedane
tomm pisze:
co do podatkow mieszkancow - PiS juz o to zadbal i wysyla wszystkich dobrze zarabiajacych na JDG na ryczalt a wtedy kasa plynie do centrali bez dzielenia sie z miastami
bobo pisze:Pixi pisze:Indyk pisze:Piaszczysta odpadła u mnie ze względu na graniczenie z przyszłą obwodnicą zielonek i brakiem sensownego tarasu/balkonu. I tu mówię o wszystkich bo oglądałem jak były jeszcze prawie wszystkie dostępne. Szkoda bo architektura ładna i elewacje szlachetniejsze.
Architektura ładna tylko dlaczego znowu dwupoziomowe :/ Sporo metrów ale parter mały a góra duża, i te schody… Przy tej cenie myśle że dlatego stoi niesprzedane
Zgadza się, chcesz kupić mieszkanie, tj. mieć windę, która dowiezie Cię na odpowiednie piętro i nie trzeba śmigać po schodach. A tu dostajesz pół domu na relatywnie duże pieniądze, masz sąsiada pod sobą / czy obok, a do tego i tak musisz biegać po schodach.
Indyk pisze:Ciekawa sytuacja.
To samo, lub takie samo mieszkanie od agencji otodom.pl/pl/oferta/gotowe-4-pokojowe-mieszkanie-z-ogrodkiem-ID4h7Qd
26k taniej niż u dewelopera
ekopark.pl/slow-city/mieszkania/plan/?scm=2/0/A2-69
Kogoś rata docisnęła, czy po cichu nieoficjalny upust od deva?
Wróć do „Gdzie i jak kupić mieszkanie w Krakowie forum? Ciekawe w Małopolsce”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 36 gości