Zakup mieszkania w czasach zarazy / czy kupować mieszkanie w czasie epidemii

Forum dla osób, które zastanawiają się jaka lokalizacja mieszkania w Krakowie jest najlepsza? W której dzielnicy Krakowa dobrze się mieszka? Ciekawe mijsca w Krakowie i Małopolsce.
Pepeg

Re: Zakup mieszkania w czasach zarazy / czy kupować mieszkanie w czasie epidemii

Postautor: Pepeg » 10 lut 2021, 14:50

aro_kr pisze:Gdzie ceny lecą w Krakowie ? Proszę o konkretne inwestycje. Interesuje mnie rynek pierwotny. Obserwuje kilka inwestycji w okolicy Paszowa i ceny od początku pandemii wzrosły.

Ceny w Płaszowie będą spadać w porównaniu do całego Krakowa. Instal, który nie buduje drogo, niebawem rusza z inwestycją na Bagrowej, potem kolejne duże tereny do zabudowania na Golkówce, Kilka bloków na Myśliwskiej ma też do wybudowania Nexity i Budimex, więc podaż w tym rejonie będzie całkiem spora.

Pepeg

Re: Zakup mieszkania w czasach zarazy / czy kupować mieszkanie w czasie epidemii

Postautor: Pepeg » 10 lut 2021, 14:53

Rak pisze:+1

Ja nie rozumiem, dlaczego taki watek ma sie znajowac w kategorii Nowe Inwestycje ? Jest jakis arbitralny wybor rozumiem admina, ktory watek jest urzpywilejowany ma sie pojawiac obok miejsca, gdzie mzona dorzucac i wylapywac info o nowych inwestycjach.

To prawda, powinien być przeniesiony do: Gdzie i jak kupić mieszkanie wKrakowie.

slwk
Administrator

Postautor: slwk » 10 lut 2021, 16:27

Pepeg pisze:
slwk pisze:Mam prośbę, jeżeli ktoś ma do powiedzenia coś w tej kwestii, to poproszę o powstrzymanie się od personalnych wycieczek, obrażania. Niech to będzie dyskusja na argumenty. Inaczej ten temat także zostanie zamknięty.

Zaraz zaczną się tutaj wyzywać multikonta naganiaczy bo właśnie o to chodzi naganiaczom aby uwalić kolejny niewygodny temat. Najlepiej zamiast banować troli lepiej zamknąć niewygodny temat.

Niestety faktycznie zaczyna się tu dziać to, co ostatnio, więc niestety temat do zamknięcia.
Pepeg pisze:
Rak pisze:+1

Ja nie rozumiem, dlaczego taki watek ma sie znajowac w kategorii Nowe Inwestycje ? Jest jakis arbitralny wybor rozumiem admina, ktory watek jest urzpywilejowany ma sie pojawiac obok miejsca, gdzie mzona dorzucac i wylapywac info o nowych inwestycjach.

To prawda, powinien być przeniesiony do: Gdzie i jak kupić mieszkanie wKrakowie.

Wątek przeniesiony, po prostu ktoś go założył w niewłaściwym miejscu i tam został, więc słuszna uwaga.

Dzięki za podzielenie się spostrzeżeniami.

Wróć do „Gdzie i jak kupić mieszkanie w Krakowie forum? Ciekawe w Małopolsce”