Krakus44 pisze:maestro pisze:Krakus44 pisze:
Oj widzę że ty naprawdę jesteś zmęczony i nie za bardzo kontaktujesz. To co pisze bulkas to znowu tylko jego subiektywne odczucie i nic więcej. To co pisze pozdro to już w ogóle nie chce komentować bo on ma w ogóle problem z odbiorem rzeczywistości i jak widać również z czytaniem...podobnie jak ty...
Poza tym robaczku jakie ma znaczenie co oni piszą skoro właśnie mieszkaja na Krowodrzy i jej tak zaciekle bronią to co mają teraz napisać? Myślisz ty w ogóle?![]()
Gdybyś przeanalizował ten artykuł uważnie to właśnie zrozumiałbyś że wspomniani przez ciebie forumowicze są ewidentnym dowodem na subiektywne odczucia, które nie mają nic wspólnego z faktycznym stanem...
A ja mam luzik, wcale się nie emocjonuje tylko świetnie tu bawię twoimi komentarzami.![]()
Sam mieszkam w dzielnicy spokojnej, zarówno jeżeli chodzi o subiektywne odczucie mieszkańców, jak i rejestr policyjny.
A ty nie zapomnij dać nam znać że dotarłaś bezpiecznie do domu w portkach... bo martwimy się o ciebie.
Zwrot robaczku ostatecznie przekonał mnie aby odpuścić z tobą dyskusje. To juz sie robi żałosne, choć z początku rzeczywiście było zabawne. Raz jeszcze współczuję Ci, że tak ślepo i bez przemyślenia patrzysz na te policyjne statystyki. Żyj dalej w przekonaniu, że na Krowodrzy jest niebezpiecznie, to tylko świadczy o tobie i o tym, że krakusem nie jesteś![]()
Dane statystyczne są dla osób mądrych, potrafiących logicznie myśleć i analizować, wiec prosze Cie odpuść sobie, bo ślepe patrzenie na liczby jak widać nie przynosi nic dobrego. Mam również nadzieje, że nie spotkam Cie na Krowodrzy bo przecież jest tu niebezpiecznie
I całkiem serio przestań się interesować sie o moje portki bo dziwnie to brzmi.. Może u ciebie w domu z rodzina w dzielnicy w której mieszkasz sprawdza sie czy portki ma sie na sobie po każdorazowym powrocie do domu. Bez odbioru
Obiecujesz, że bez odbioru a ciągle piszesz...
Widzę że przygasłeś trochę, ale nie martw się, są tacy którzy umieją interpretować policyjne statystyki i z pewnością zwiększa Wam tam na Krowodrzy patrole policyjne, i chwała im za to. Jest wiec szansa że twoje portki zostaną w rodzinie. Tak czy inaczej ten artykuł ewidentnie dowodzi że na Krowodrzy nie jest tak idealnie jak nam tutaj wmawiacie drodzy koledzy.
Może ta konwersacja nauczy Cie, że z faktami się nie dyskutuje, niezależnie czy te fakty ci się podobają czy nie.
Najwyraźniej żyjecie w tej Krowodrzy jak w Matrix, nie wiedząc co się wokół dzieje... Trochę współczuję i szczerze życzę poprawy sytuacji i bezpiecznych powrotów do domu.
Hahaha człowieku potrafisz rozbawić do łez

Czego ja oczekuje, że ty będziesz dane statystyczne interpretował i analizował, jak nie rozumiesz nawet co znaczy bez odbioru

Mianujesz się krakusem a jak widać wszyscy mówią co innego, no ale pan Krakus44 jak zwykle uważa inaczej... Dalej twardo wierzy w statystyki policyjne

Btw sprawdź co znaczy bez odbioru i jak już sprawdzisz to w takim razie bez odbioru