Dzień Dobry,
Chciałbym zainwestować pieniążki w mieszkanie. Wiem że wiele osób powie że to nie inwestycja.
Jednak chciałym zapewnić sobie bezpieczeństwo gdyby kiedyś mi się noga powinęła.
W jakich lokalizacjach najlepiej kupić, od jakiego developera tak żeby inwestycja była bezpieczna i zapewniała dobry najem.
Jakie wielkości mieszkania.
Dziękuje
Jak i gdzie zainwestować pieniądze w mieszkanie w Krakowie - opinie i dyskusja
Re: Jak i gdzie zainwestować pieniądze w mieszkanie w Krakowie - opinie i dyskusja
Dzień Dobry,
Chciałbym zainwestować pieniążki w mieszkanie. Wiem że wiele osób powie że to nie inwestycja.
Jednak chciałym zapewnić sobie bezpieczeństwo gdyby kiedyś mi się noga powinęła.
W jakich lokalizacjach najlepiej kupić, od jakiego developera tak żeby inwestycja była bezpieczna i zapewniała dobry najem.
Dziękuje
Hej, sprawdź sobie wszystkie inwestycje: viewtopic.php?t=207 + Google
Jak już znajdziesz coś ciekawego to sprawadź czy inwestycja nie ma tu osobnego wątku. Prawdopodobnie znajdziesz tam trochę ciekawych informacji na temat dewelopera/procesu zakupu/planu zagospodarowania miasta.
Zadajesz zbyt ogólne pytanie. Nikt Ci nie odpowie - kup małe/duże, na Bronowicach/Ruczaju/Pradniku, bo zmiennych jest o wiele więcej niż wielkość i deweloper. Sam sobie musisz rozpisać plusy/minusy każdego rozwiązania i zastanowić które jest w Twoim przypadku najlepsze
-
Re: Jak i gdzie zainwestować pieniądze w mieszkanie w Krakowie - opinie i dyskusja
Kamil908 pisze:Dzień Dobry,
Dziękuje
Trzymaj w skarpecie i nie kombinuj.
-
Jacy uczniowie? Przeca od września szkoła zdalna a od października studia zdalne. I tak już do końca świata.
Celowałabym w lokalizacje w centrum, w okolicach uczelni wyższych albo korporacji.
bratem kupujemy mieszkanie na wynajem, Działkowa 20, od dewelopera LV Development. Co do okolicy to na pewno rodzinna, na takich najemców liczymy, raczej z mocnym zabezpieczeniem umowy i oceną zdolności kredytowej potencjalnego najemcy. Trzeba w tych czasach uważać na ludzi, których się wprowadza do nieruchomości. Terenów zielonych tam jest sporo, ciekawa miejscówka, dobre perspektywy komunikacyjne i deweloper nie oszukuje, więc tutaj optymalnie.
Tylko kto chciałby tam zamieszkać? Tu widzę braki w tym planie biznesowym 

Wróć do „Gdzie i jak kupić mieszkanie w Krakowie forum? Ciekawe w Małopolsce”