Cześć wszystkim,
rozglądam się za trzypokojowym (2 pokoje + pokój z aneksem) mieszkaniem w Krakowie na około 60-65 m2 w niezłej lokalizacji (najlepiej plus/minus 10 min do tramwaju) dla młodej rodziny. Dodatkowo raczej odpadają większe osiedla z południa Krakowa typu Bieżanów, Prokocim czy Ruczaj. Bardziej preferowalibyśmy północ Krakowa. Na ten moment jedyną sensowną inwestycją (choć cenowo to podchodzi już prawie pod 10k za metr), którą znaleźliśmy, jest ta na Głowackiego od Galinvest. Czy jakieś ciekawe inwestycje w "normalnych" cenach przychodzą Wam jeszcze do głowy? Bo tak przeglądając oferty z rynkupierwotnego, to zastanawiam się, czy jest sens brnąć w ten wyścig o mieszkania w takich cenach?
Z góry wielkie dzięki za wszystkie porady i odpowiedzi!
Mieszkanie 60-65m z niezłą lokalizacją w Krakowie / gdzie kupić
Re: Mieszkanie 60-65m z niezłą lokalizacją w Krakowie / gdzie kupić
Bierz Centralna park od develia na Czyzynach. Chyba tez Mieszkaj w Miescie wieksze lokale sa w sensownych cenach.
Re: Re: Mieszkanie 60-65m z niezłą lokalizacją w Krakowie / gdzie kupić
7 Zyczen (2 pokoje + salon z aneksem) 62m2:
ekopark.pl/osiedle-7-zyczen-etap-2/mieszkania/plan/?scm=1/0/1-M01
Do tramwaju troche dalej niz 10 minut ale autobusy do centrum sa calkiem niezle jezeli to nie przeszkadza. Kiedys ma niby byc tramwaj do Galerii ale to pewnie jeszcze poczekamy.
ekopark.pl/osiedle-7-zyczen-etap-2/mieszkania/plan/?scm=1/0/1-M01
Do tramwaju troche dalej niz 10 minut ale autobusy do centrum sa calkiem niezle jezeli to nie przeszkadza. Kiedys ma niby byc tramwaj do Galerii ale to pewnie jeszcze poczekamy.
pozdro pisze:Chyba tez Mieszkaj w Miescie wieksze lokale sa w sensownych cenach.
W Mieszkaj w Mieście mieszkania o metrażu ok 85m są w cenach 8700-10000/m. Tak więc 60-65m może być bliżej 10000/m.
Mnie odpowiednie mieszkanie do moich wymogów i finansów pomógł znaleźć agent z ADC DOM Nieruchomości. Dzięki niemu mogę mieszkać w mojej ulubionej dzielnicy - Podgórze 

Wróć do „Gdzie i jak kupić mieszkanie w Krakowie forum? Ciekawe w Małopolsce”