Witam,
Czy ktoś z Was ma problem z ciepłą wodą ?
Wieczorem leci zaledwie letnia, a z rana normalnie - ma ktoś podobnie ?
Problemy z ciepłą wodą w nowym bloku - Prądnik Nowy w Krakowie
Re: Problemy z ciepłą wodą w nowym bloku - Prądnik Nowy w Krakowie
U mnie wszystko w porządku, ale moje mieszkanie jest na niższym piętrze. Twoje jest na wyższym, bo z tego co wiem, to problemy z ciepłą wodą w bloku na wyższych piętrach czasem się zdarzają, ale chyba do ogarnięcia. Zgłaszaj zarządcy, że coś jest nie w porządku, być może to kwestia odpowiedniego wyregulowania instalacji 

Ja mam to samo - wczoraj wieczorem woda miała ze 40 stopni, prysznic był niezbyt przyjemny... dzisiaj odrobinę tylko lepiej :/
Właśnie zgłosiłem administracji - Wy też zgłaszajcie. Im więcej zgłoszeń tym szybsza reakcja
Właśnie zgłosiłem administracji - Wy też zgłaszajcie. Im więcej zgłoszeń tym szybsza reakcja

Witam,
u nas też problem z ciepłą wodą wieczorami, 3 piętro. Co do grzejników to nie ma problemu że ustawione na full nie grzeją ale są godziny że ustawione na 2 są gorące a są że zimne.
u nas też problem z ciepłą wodą wieczorami, 3 piętro. Co do grzejników to nie ma problemu że ustawione na full nie grzeją ale są godziny że ustawione na 2 są gorące a są że zimne.
Wróć do „Prądnik Nowy Kraków - forum mieszkańców osiedla”