Usterki części wspólnych i ich zgłaszanie administracji - Prądnik Nowy I etap

Zapraszam mieszkańców inwestycji Prądnik Nowy od CP RE do zakładania tematów dotyczących ich osiedla. Miejsca parkingowe, problemy osiedla, nowe etapy inwestycji, wspólnota mieszkaniowa itp.
bartusstw

Usterki części wspólnych i ich zgłaszanie administracji - Prądnik Nowy I etap

Postautor: bartusstw » 13 kwie 2017, 22:20

Pewnie wszyscy widzą, a nikt nie zgłasza. Może wpisujmy w tym temacie listę usterek części wspólnych i co jakiś czas będziemy je zgłaszać ?

Napewno wszyscy zauważyli odspojoną żywicę w garażu - zgłaszał ktoś ?
Sprawa z elektrozaczepami w wejsciu do hali garażowej - chyba to trwa już za długo ?

Ktoś coś ?

Michał

Re: Usterki części wspólnych i ich zgłaszanie administracji - Prądnik Nowy I etap

Postautor: Michał » 14 kwie 2017, 9:18

Ja w zasadzie dotychczas zauważyłem tylko tą odspojoną żywicę i nie działające elektrozaczepy do garażu plus sprawy z wentylacją. Zgłaszałem tylko wentylację.

Myślę, że już czas na zgłoszenie tych zaczepów bo czasem ktoś zamyka drzwi i wygodniej breloczkiem niż kluczem to otwierać. Poza tym chyba już trzeba zacząć zamykać drzwi od hali garażowej żeby się nie kręciły osoby, które nie powinny tego robić.

Wróć do „Prądnik Nowy Kraków - forum mieszkańców osiedla”