[Etap II] Pęknięcie posadzki w garażu podziemnym w nowym bloku - Prądnik Nowy

Zapraszam mieszkańców inwestycji Prądnik Nowy od CP RE do zakładania tematów dotyczących ich osiedla. Miejsca parkingowe, problemy osiedla, nowe etapy inwestycji, wspólnota mieszkaniowa itp.
mor3nko

[Etap II] Pęknięcie posadzki w garażu podziemnym w nowym bloku - Prądnik Nowy

Postautor: mor3nko » 03 lut 2019, 16:37

Witam,
będąc dziś w garażu, rzuciło mi się w oczy spore pęknięcie. Zgodnie ze sztuką rysa zaczyna się od słupa :) pomiędzy miejscami parkingowymi nr 67 i 68 i biegnie przez kilka dobrych metrów praktycznie do samego odwodnienia liniowego. Ciekawe czy wykonawca zamierza coś z tym zrobić? Czy powinni to zgłosić właściciele miejsc przez które przebiega pękniecie? Ewentualnie gdzie to zgłosić.

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Ostatnio zmieniony 03 lut 2019, 22:38 przez mor3nko, łącznie zmieniany 1 raz.

Mario91

Re: [Etap II] Pęknięcie posadzki w garażu podziemnym w nowym bloku - Prądnik Nowy

Postautor: Mario91 » 03 lut 2019, 18:12

Witam,

Jeszcze 1.5 tygodnia temu pęknięcia nie widziałem (przebiega przez moje miejsce z tego co podałeś). Mam adres do wykonawcy, bo akurat załatwiałem z nim coś. Jeśli nie masz nic przeciwko to wyślę mu maila z zalaczeni powyższych zdjęć i spytam, co oni na to.

Pozdrawiam,
Mariusz

mor3nko

Re: [Etap II] Pęknięcie posadzki w garażu podziemnym w nowym bloku - Prądnik Nowy

Postautor: mor3nko » 03 lut 2019, 18:39

Śmiało. Jak tylko masz kontakt to atakuj. Jak dostaniesz jakąś odpowiedź to podziel się na forum :)
Odbierałem swoje miejsce w tym tygodniu ale jakoś tego wcześniej nie zauważyłem.

Wróć do „Prądnik Nowy Kraków - forum mieszkańców osiedla”