Pod tematem "poznajmy się..." był wpis ze strony WS:
"wawel service
Re: Przyszli mieszkańcy Osiedla Piasta Park Kraków - poznajmy się
Post22 wrz 2017, 14:00
Szanowni Państwo
Bardzo się cieszymy, że nasi klienci tak szybko znaleźli wspólny język i nasza inwestycja was połączyła.
Jak widzicie wasz blok jest na ukończeniu i myślę, iż na przełomie października/listopada zaczniemy przekazywać Wam mieszkania.
Widzimy już pierwszą inicjatywę wspólnoty, w która bardzo chętnie się włączymy czyli zorganizowanie osiedlowej parapetówki.
Chętnie pomożemy w organizacji poprzez nasz dział PR oraz zapewnimy ze swojej strony jakieś atrakcje.
Wszystkie pomysły mile widziane i czekamy na Państwa propozycje
Jeszcze raz dziękuję za wybór naszej inwestycji
Dyr. sprzedaży
A.Potoczek"
Terminy odbiorów nowych mieszkań od dewelopera na os. Piasta Park [etap I]
Re: Terminy odbiorów nowych mieszkań od dewelopera na os. Piasta Park [etap I]
Witam. Dzwoniłem wczoraj do biura (Pl. Na Groblach) i dostałem informację że będą zawiadamiać telefonicznie (mam nadzieję że nie listownie
- do tej pory czekam na fakturę z ostatniej transzy), planują jednak przełom listopad-grudzień. Niestety, każdy podaje inny termin, ale najczęściej mówią o listopadzie lub listopad-grudzień. A liczyłem że na święta 2017 się wprowadzę 

To ambitnie zakladaleś:) nie chcialbym łamać się oplatkiem przy dźwiękach młotów udarowych, kucia i cięcia płytek

Kończy mi się termin najmu obecnego mieszkania, dodatkowa przeprowadzka to dodatkowy koszt. Koncert "na dwa młotki i wiertarkę" jakoś mi nie przeszkadza, sam też nie będę na początku cichym sąsiadem 

Byłem. Widziałem. Wszystko zmierza ku zakończeniu prac. 

Drodzy Sąsiedzi rozumiem, że jak tylko ktoś otrzyma tego wyjątkowego maila z terminem odbioru kluczy to się pochwali ?
Ostatnio kiedy telefonowaliśmy do biura i ustalaliśmy godzinę wizyty w mieszkaniu, przekazano nam termin oddania na "przełom listopada i grudnia" -
rozumiem, że każdy usłyszał to samo ?

Ostatnio kiedy telefonowaliśmy do biura i ustalaliśmy godzinę wizyty w mieszkaniu, przekazano nam termin oddania na "przełom listopada i grudnia" -
rozumiem, że każdy usłyszał to samo ?

To kolejna wersja ale chyba ostatnia przynajmniej jak na teraz 

Cześć,
rozmawiałam dziś z p. Iwoną z WS i z przekazanych przez nią informacji wynika, iż odbiory mają zacząć się (prawdopodobnie) w ostatnim tyg. listopada lub od 1 grudnia. W przyszłym tygodniu mają wyznaczać terminy.
rozmawiałam dziś z p. Iwoną z WS i z przekazanych przez nią informacji wynika, iż odbiory mają zacząć się (prawdopodobnie) w ostatnim tyg. listopada lub od 1 grudnia. W przyszłym tygodniu mają wyznaczać terminy.
Na 4-tym w dwóch mieszkaniach i prawdopodobnie na 8-mym piętrze już walczą. Wieczorami widać światło w oknach na 4-tym piętrze i nie wygląda to na poprawki.
Może ktoś wybrał opcje pod klucz z excelenta którą WS proponuje?
Ale będzie huku
Ale będzie huku

Wróć do „Piasta Park Kraków od Wawel Service - forum mieszkańców osiedla”