[Etap II] Terminy odbioru nowych mieszkań od dewelopera - Piasta Park Kraków
Re: [Etap II] Terminy odbioru nowych mieszkań od dewelopera - Piasta Park Kraków
2 kwartal (okolice wakacji) 2020.
Re: [Etap II] Terminy odbioru nowych mieszkań od dewelopera - Piasta Park Kraków
Cześć,
Budowa jest na bardzo zaawansowanym etapie, trzeba powoli rozglądać się za ekipą do wykończenia mieszkania...
Jak rozwiązujecie problem terminu, skoro oddanie budynku może być to przed wakacjami (czerwiec) albo już po ?
Budowa jest na bardzo zaawansowanym etapie, trzeba powoli rozglądać się za ekipą do wykończenia mieszkania...
Jak rozwiązujecie problem terminu, skoro oddanie budynku może być to przed wakacjami (czerwiec) albo już po ?
Cześć:)
Lokatorka dzwoniłem do Ws dowiedzieć się coś na temat postępów i jak to Pani w biurze sprzedaży powiedziała " na spokojnie proszę sobie umawiać ekipę na czerwiec"
W dalszym ciągu mam nadzieję że będzie to szybciej niż w czerwcu
Lokatorka dzwoniłem do Ws dowiedzieć się coś na temat postępów i jak to Pani w biurze sprzedaży powiedziała " na spokojnie proszę sobie umawiać ekipę na czerwiec"
W dalszym ciągu mam nadzieję że będzie to szybciej niż w czerwcu

-
My dostalismy infirmacje tydzien temu ze kolo wakacji a znajomi co sie interesowali ze we wrzesniu 

Nam wczoraj tez niestety powiedzieli zeby sie na czerwiec nie nastawiac. Bardziej wakacje a nawet na jesien..
Ja slyszalam o przelomie maj/ czerwiec (info z grudnia).
Czy ktos korzystal z programu "stare na nowe"?
Jak tak ~ to pytanie~ kiedy mieszkanie ma zostac wystawione do sprzedazy?
A.
A.
-
Określają się powoli bo i tak nie mogą konkretnie powiedzieć że mieszkania mogłyby być oddawane w terminach czerwiec- wrzesień. Ale konkretów nie powiedzą gdyż nic nie mają potwierdzone.
Co do wykonania zdjęć i wystawienia mieszkania starego to ja planuję na koniec stycznia.
Co do wykonania zdjęć i wystawienia mieszkania starego to ja planuję na koniec stycznia.
Anna5891 pisze:Ja slyszalam o przelomie maj/ czerwiec (info z grudnia).
A.
A skąd takie informacje? My pytalismy w polowie grudnia w biurze na Piastów. I powiedzial nam facet ze wakacje albo na jesien. Żeby na cZerwiec sie nie nastawiac.
Z biura Piastow, ze czerwiec. Maja podac dokladna date na min. 4 ms przed oddaniem
A.
A.
Ja kontaktowalam się w grudniu z ws i dostałam info , że będą oddawać koniec czerwca / lipiec.
Wróć do „Piasta Park Kraków od Wawel Service - forum mieszkańców osiedla”