Dziwne wykusze oraz zabudowane loggie tarasowe - Wielicka Garden Kraków
Re: Dziwne wykusze oraz zabudowane loggie tarasowe - Wielicka Garden Kraków
Oczywiscie to kwestia gustu ale mi sie to podoba, widzialem to juz od srodka, bardzo fajne miejsce w salone do zaaranzowania - dzieki temu nie jest to takie sztampowe mieszkanie - zreszta poza ta zabudowana czescia mam jeszcze 20m balkonu i 3 wyjscia na balkon - wiec nie bede tesknil za ta niewielka czescia:). Ale przyznam szczerze jak to 1 raz zobaczylem na planie to mialem lekkiego zgryza;)
Witam, czy ktoś np z pierwszego piętra miał okazję zobaczyć od wewnątrz czy nie jest ciemno po zabudowaniu loggi. Ja kupiłam mieszkanie na pierwszym piętrze, niestety nie ma możliwości obejrzenia mieszkania po zmianach dokonanych w projekcie. Czy ktoś ma może jakieś zdjęcie jak to wygląda od wewnątrz?
Ingrid pisze:Witam, czy ktoś np z pierwszego piętra miał okazję zobaczyć od wewnątrz czy nie jest ciemno po zabudowaniu loggi. Ja kupiłam mieszkanie na pierwszym piętrze, niestety nie ma możliwości obejrzenia mieszkania po zmianach dokonanych w projekcie. Czy ktoś ma może jakieś zdjęcie jak to wygląda od wewnątrz?
Rozumiem, że kiedy kupowałaś mieszkanie nie było mowy o dodatkowej zabudowie?? Zabudowano balkon bez Twojej wiedzy?? Czy zobligowano Cię do wyrównania za dodatkowy metraż mieszkania??
Wróć do „Wielicka Garden Kraków od dewelopera Atal - forum mieszkańców osiedla”