Wyjazd z osiedla Wielicka Garden w stronę miasta i układ komunikacyjny
Re: Wyjazd z osiedla Wielicka Garden w stronę miasta i układ komunikacyjny
To bardzo smutne, że tak duży deweloper jakim jest Atal nie zechce pomóc w tej sprawie. Jak coś napiszesz, daj koniecznie znać, myślę, że jest spora grupa osób które podpiszą taką petycję.
-
Pierwsza legalna nawrotka jest przed Wieliczką?
haha cudownie. Albo skręcać w lewo w prawo i po osiedlach ze szlabanami. Masakra

Czy udało się może komuś coś napisać we wspomnianej sprawie? Do kogo w ogóle należy pisać takie pismo?
UWAGA!!!
Proszę o podpisywanie i rozpropagowanie petycji!
https://www.petycjeonline.com/apel_do_z ... wieli#form

Proszę o podpisywanie i rozpropagowanie petycji!
https://www.petycjeonline.com/apel_do_z ... wieli#form

Ostatnio zmieniony 25 paź 2017, 22:10 przez mmarek, łącznie zmieniany 5 razy.
-
Super! Tylko myśle ze wiele osob nie czyta tego forum a zainteresowanych tym tematem napewno jest wielu. Podejrzewam ze mieszkańcy starego bloku tez byli by chętni na podpisanie petycji.
Hej, ja postaram się podsyłać to różnym osobom, żeby podpisów było jak najwięcej, bo tutaj faktycznie mało kto zagląda.
Jeśli możecie to zróbcie podobnie, dobrze, że jest inicjatywa
Łukasz
Jeśli możecie to zróbcie podobnie, dobrze, że jest inicjatywa

Łukasz
Nie wiem, czy to forum czytają osoby z działu sprzedaży Atal, ale może ktoś z biura mógłby wysłać tego linka na maila mieszkańców? I w ten sposób chociaż tak pomoc sprawie? Zna ktoś z nas bliżej osoby z działu sprzedaży i mógłby podpytać?
Witam
Skrzyżowanie / zawrotkę może kiedyś wybudują lub nie, a na chwilę obecną chciałbym podpowiedzieć jeszcze dwie alternatywne drogi wyjazdu w kierunku centrum:
1. podobnie jak już proponowana - jedziemy w kierunku Wieliczki ale nie skręcamy w lewo na Dworcową tylko przed skrzyżowaniem w prawo na stację Shell i stamtąd poprostu w lewo i jeszcze raz w lewo na światłach na Wielicką , można też wcześniej koło Lidla, przez parking i tak samo w lewo i w lewo na Wielicką,
2. bardziej wyrafinowany, ulicą Ludową w kierunku do bramy cmentarza Podgórskiego, później aleją Pod Kopcem, skręcić w prawo w Plac Przystanek, Robotniczą i wyjechać na Wielicką , podjechać do skrzyżowania , którym można wjechać do Urzędu Miasta i nowych biurowców i tam zawrócić w kierunku centrum, wprawdzie na 100% nie jestem pewny czy ta zawrotka jest legalna ,ale chyba wszyscy tam tak zawracają
pozdrawiam
Jacek
Skrzyżowanie / zawrotkę może kiedyś wybudują lub nie, a na chwilę obecną chciałbym podpowiedzieć jeszcze dwie alternatywne drogi wyjazdu w kierunku centrum:
1. podobnie jak już proponowana - jedziemy w kierunku Wieliczki ale nie skręcamy w lewo na Dworcową tylko przed skrzyżowaniem w prawo na stację Shell i stamtąd poprostu w lewo i jeszcze raz w lewo na światłach na Wielicką , można też wcześniej koło Lidla, przez parking i tak samo w lewo i w lewo na Wielicką,
2. bardziej wyrafinowany, ulicą Ludową w kierunku do bramy cmentarza Podgórskiego, później aleją Pod Kopcem, skręcić w prawo w Plac Przystanek, Robotniczą i wyjechać na Wielicką , podjechać do skrzyżowania , którym można wjechać do Urzędu Miasta i nowych biurowców i tam zawrócić w kierunku centrum, wprawdzie na 100% nie jestem pewny czy ta zawrotka jest legalna ,ale chyba wszyscy tam tak zawracają
pozdrawiam
Jacek
Musiałem bardzo dużo czasu spędzić na przeglądaniu tematów, aby natrafić na tę petycję.
Myślę, że wszystkie sprawy typu podpisy/petycje powinny być przyklejone na samej górze forum. Pytanie kto może to zrobić?
Myślę, że wszystkie sprawy typu podpisy/petycje powinny być przyklejone na samej górze forum. Pytanie kto może to zrobić?
Ostatnio zmieniony 20 maja 2018, 10:59 przez slwk, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Proszę zrobić odpowiedni temat, z odpowiednim tytułem, przypniemy na górze :)
Powód: Proszę zrobić odpowiedni temat, z odpowiednim tytułem, przypniemy na górze :)
Wiadomo ile podpisów musimy uzbierać żeby wysłać ją do zikit?
Wróć do „Wielicka Garden Kraków od dewelopera Atal - forum mieszkańców osiedla”