Kapiąca woda z dachu zamarzająca na chodnikach i brudząca elewację - Wielicka Garden
Kapiąca woda z dachu zamarzająca na chodnikach i brudząca elewację - Wielicka Garden
Witam, co sądzicie o kapiącej wodzie z dachów? Byłem na budowie w ostatni weekend, w nocy był mróz a rano odwilż. Po chodnikach koło bloków nie dało się przejść ponieważ z dachów nad balkonami strasznie kapało, w powietrzu unosiła się mgiełka. Nie wspomnę już o ławeczce koło bloku nad którą jest umieszczony daszek do połowy, ten od śmietnika. W niektórych miejscach elewacja jest już brudna, podobnie jak i szyby balustrad od kapiącej wody, jakie macie spostrzeżenia i uwagi nt. temat?
Re: Kapiąca woda z dachu zamarzająca na chodnikach i brudząca elewację - Wielicka Garden
To prawda, kapiąca z dachu woda brudząca elewację i powodująca oblodzenie chodników, to nie jest coś, co najlepiej wyszło deweloperowi
jak myślicie, deweloper Atal jeszcze to jakoś poprawi, czy już nie ma na to szans i tak zostanie?

Re: Kapiąca woda z dachu zamarzająca na chodnikach i brudząca elewację - Wielicka Garden
Sugeruję robić zdjęcia i zgłaszać do dewelopera. Widziałem lód, ewidentny bubel.
-
Witajcie,
problem jest poważny, za każdym razem kiedy będzie deszcz snieg a potem mróz będzie to samo, mało tego zauważyłem, że u mnie to nawet na balkon to kapanie odpryskuje.
problem jest poważny, za każdym razem kiedy będzie deszcz snieg a potem mróz będzie to samo, mało tego zauważyłem, że u mnie to nawet na balkon to kapanie odpryskuje.

Wróć do „Wielicka Garden Kraków od dewelopera Atal - forum mieszkańców osiedla”