Gdyby ktoś szukał fachowca od wykończenia mieszkania w Krakowie i okolicach, to mogę polecić, słowny, terminowy, solidny - doradzi, jak trzeba, podpowie gdzie coś kupić w lepszej cenie itp. Praca wykonywana z uwagą, czysto, generalnie nie było się do czego przyczepić.
A do tego cena bardzo konkurencyjna, za pracę (gładzie, malowanie, wszystkie płytki (głównie 120x60 cm) i zabudowy (przedpokój, kuchnia i 2 łazienki), montaże itp. wyszło ok. 500-600 zł za m2 (bez podłóg i drzwi) - moim zdaniem cena bardzo konkurencyjna.
Jeśli ktoś chce kontakt, niech pisze komentarz, pod postem, postaram się wysłać wiadomość z namiarami.
[Ogłoszenie] Polecani fachowcy od wykończeń mieszkań w Krakowie na forum
Re: [Ogłoszenie] Polecani fachowcy od wykończeń mieszkań w Krakowie na forum
Czy ktoś może polecić uczciwą, profesjonalną i rzetelną firmę z Krakowa, która zajmuje się kompleksowym wykończeniem mieszkania w standardzie deweloperskim?
Dodatkowo, czy ktoś może polecić firmę z Krakowa, która wykonuje kuchnie na wymiar oraz blaty (kamienne, kompozytowe itp.)?
Dziękuję bardzo !
Dodatkowo, czy ktoś może polecić firmę z Krakowa, która wykonuje kuchnie na wymiar oraz blaty (kamienne, kompozytowe itp.)?
Dziękuję bardzo !
adam95 pisze:Czy ktoś może polecić uczciwą, profesjonalną i rzetelną firmę z Krakowa, która zajmuje się kompleksowym wykończeniem mieszkania w standardzie deweloperskim?
Dziękuję bardzo !
Jeśli chcesz mieć duży wybór kamieni na blat i profesjonalną realizację, to polecam Krak Stone w Kryspinowie.
adam95 pisze:Czy ktoś może polecić uczciwą, profesjonalną i rzetelną firmę z Krakowa, która zajmuje się kompleksowym wykończeniem mieszkania w standardzie deweloperskim?
Wysłałem priv z namiarem, ja byłem zadowolony.
Powodzenia!
Wróć do „Wykończenie i urządzenie mieszkania - forum i opinie o ekipach, materiałach i sprzęcie”