Aranżacja mieszkania - jak? / Pomysły na aranżację nowego mieszkania
Aranżacja mieszkania - jak? / Pomysły na aranżację nowego mieszkania
Witam wszystkich. Potrzebuje pomocy w zaaranżowaniu mieszkania, które kupiliśmy własnie i niestety ale jest ono w stanie surowym. Myślimy o tym aby wprowadzić nowoczesność z elementami stylu skandynawskiego. Co o tym sądzicie, może znacie jakieś strony, gdzie można podejrzeć to i owo? Bedę bardzo wdzięczna za wszelkie pomysły. Pozdrawiam
Re: Aranżacja mieszkania - jak? / Pomysły na aranżację nowego mieszkania
Beja06 pisze:Witam wszystkich. Potrzebuje pomocy w zaaranżowaniu mieszkania, które kupiliśmy własnie i niestety ale jest ono w stanie surowym. Myślimy o tym aby wprowadzić nowoczesność z elementami stylu skandynawskiego. Co o tym sądzicie, może znacie jakieś strony, gdzie można podejrzeć to i owo? Bedę bardzo wdzięczna za wszelkie pomysły. Pozdrawiam
Rzuć okiem na chyba najbardziej znaną stronę - homebook.pl
Styl skandynawski w połączeniu z elementami nowoczesnymi to piękna sprawa.
Styl skandynawski jest spotykany coraz częściej. Uważam, że mieszkania w tym stylu wyglądają bardzo ładnie ale ja chyba wolałbym coś bardziej unikalnego. Podoba nam się styl glamour, taki luksus i klasa. Co sądzicie o stylu glamour ?
Nie znając ani kierunku, ani celu podróży, nie dostaniesz biletu.
Les Brown
Les Brown
-
Odstąpię zrealizowany projekt aranżacji mieszkania 47 m2 - nowa5dzielnica - Kraków ul. Wrocławska. Projekt zawiera rzut funkcjonalny,
rzut posadzek,rzut przyłączy instalacyjnych,rzut sufitów podwieszanych,
projekty i wizualizacje każdego z pomieszczeń wraz z wymiarowaniem wyposażenia.
Do wglądu realizacja.
rzut posadzek,rzut przyłączy instalacyjnych,rzut sufitów podwieszanych,
projekty i wizualizacje każdego z pomieszczeń wraz z wymiarowaniem wyposażenia.
Do wglądu realizacja.
-
Witajcie,
Problem z pomysłem na aranżację mieszkania ma coraz więcej osób. Każdy chciałby mieć nowoczesne a zarazem przytulne wnętrze. Czasem samodzielnie trudno dobra materiały, meble i dekoracje tak aby wszytko ze sobą współgrało, a jednocześnie nie wyglądało sztucznie. Wielu moich klientów korzysta w takich wypadkach z pomocy architektów wnętrz lub posiłkuje się pomysłami z internetu. Z mojej strony mogę powiedzieć, że w ostatnim czasie sporo osób jako element dekoracyjny zleca wykonywanie fug wzbogacanych o brokat co dodaje smaczku każdemu wnętrzu.
Pozdrawiam
Maciek
Wykonawca Sopro
Problem z pomysłem na aranżację mieszkania ma coraz więcej osób. Każdy chciałby mieć nowoczesne a zarazem przytulne wnętrze. Czasem samodzielnie trudno dobra materiały, meble i dekoracje tak aby wszytko ze sobą współgrało, a jednocześnie nie wyglądało sztucznie. Wielu moich klientów korzysta w takich wypadkach z pomocy architektów wnętrz lub posiłkuje się pomysłami z internetu. Z mojej strony mogę powiedzieć, że w ostatnim czasie sporo osób jako element dekoracyjny zleca wykonywanie fug wzbogacanych o brokat co dodaje smaczku każdemu wnętrzu.
Pozdrawiam
Maciek
Wykonawca Sopro
Takie fugi z brokatem to moim zdaniem zbędny bajer. Potem ten brokat się pewnie powyciera, bo jak znam życie to się go sypie na wykonaną fugę w nadziei że ten zaschnie na powierzchni. Lipa jak na moje oko 

Wróć do „Wykończenie i urządzenie mieszkania - forum i opinie o ekipach, materiałach i sprzęcie”