Osiedle Bokserska 71 Warszawa od Dom Development - opinie na forum

Budowy nowych mieszkań i domów w Warszawie i innych miastach Mazowsza - zdjęcia, relacje, nowe informacje, ceny mieszkań.
gdansk

Osiedle Bokserska 71 Warszawa od Dom Development - opinie na forum

Postautor: gdansk » 18 gru 2021, 17:17

Tak jak w temacie mam pytanie odnośnie mieszkań Osiedla Bokserskiego domd.pl/pl-pl/warszawa/lista-inwestycji/osiedle-bokserska-71?city=warszawa Zastanawiam się nad zakupem 52m2, rozmawiałem już wstępnie z Panem Mateuszem, podoba mi się zamysł ekologiczny inwestycji, sporo małej zieleni, oraz udogodnień dla mieszkańców, ale może jest ktoś na forum, kto wie nieco więcej niż ja i możemy wymienić się poglądami?

riczi

Re: Osiedle Bokserska 71 Warszawa od Dom Development - opinie na forum

Postautor: riczi » 18 gru 2021, 20:32

gdansk pisze:Tak jak w temacie mam pytanie odnośnie mieszkań Osiedla Bokserskiego domd.pl/pl-pl/warszawa/lista-inwestycji/osiedle-bokserska-71?city=warszawa Zastanawiam się nad zakupem 52m2, rozmawiałem już wstępnie z Panem Mateuszem, podoba mi się zamysł ekologiczny inwestycji, sporo małej zieleni, oraz udogodnień dla mieszkańców, ale może jest ktoś na forum, kto wie nieco więcej niż ja i możemy wymienić się poglądami?

Jeśli o mnie chodzi, to bardzo podobają mi się tarasy przy niektórych mieszkaniach w inwestycji Bokserska 71, na pewno super opcja, zwłaszcza gdyby z takiego tarasu było jeszcze trochę widoku. A o co chodzi z tym zamysłem ekologicznym inwestycji, bo tu przyznam, że nie znam szczegółów. Napiszesz coś więcej na ten temat na forum?

kaczydziobek

Postautor: kaczydziobek » 14 mar 2022, 20:25

Też widziałem to osiedle. Dobrze, że PKP blisko .
A co z lotniskiem: głośność + ewentualne zanieczyszczenie + ewentualne ryzyko związane z lotniskiem?
Według map airly
airly.org/map/pl

powietrze wygląda tam na w miarę dobre.

Nats

Postautor: Nats » 03 cze 2025, 15:19

Czy ktosś z mieszkańców I etapu może doradzić?

sentus1

Postautor: sentus1 » 13 paź 2025, 14:33

Cześć Wam,
Odgrzebuję temat. Jesteśmy blisko zakupu mieszkanka w drugim etapie. Codziennie tam stoje wieczorami i nasłuchuję samolotów i chyba nie jest aż tak źle. Czy może się ktoś wypowiedzieć jak się mieszka? Jakie zauważyli plusy i co im dokucza?

bokserskatest

Postautor: bokserskatest » 31 sty 2026, 11:00

sentus1 pisze:Cześć Wam,
Odgrzebuję temat. Jesteśmy blisko zakupu mieszkanka w drugim etapie. Codziennie tam stoje wieczorami i nasłuchuję samolotów i chyba nie jest aż tak źle. Czy może się ktoś wypowiedzieć jak się mieszka? Jakie zauważyli plusy i co im dokucza?

Cześć, kupiłeś to mieszkanie? Mam taki sam dylemat, byłem tam i faktycznie wydaje się być ok. Pociągów wcale nie słychać, bo ze stacji okęcie na służewiec jadą wolno, pytałem kilku mieszkańców, mówili, że samolotów nie słychać (pewnie przy zamkniętych oknach)

Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Warszawie - bloki, apartamentowce, domy”