Witam,
Czy interesował się ktoś inwestycją przy ulicy Rożnowskiej 13 na Pradze Południe?
Residence Rożnowska 13 Warszawa od Atrio Development (Praga Południe) - forum i opinie
Re: Residence Rożnowska 13 Warszawa od Atrio Development (Praga Południe) - forum i opinie
Yan75 pisze:Witam,
Czy interesował się ktoś inwestycją przy ulicy Rożnowskiej 13 na Pradze Południe?
Ciekawa inwestycja Rożnowska Residence Warszawa, którą buduje deweloper Atrio Development, o ile nie znam dokładnie tej lokalizacji, więc trudno mi mieć o niej jakieś opinie, to podoba mi się sama forma budynku. Niewielki, z jakimś detalem na elewacji, przypomina trochę modernistyczne wille, mam nadzieję, że w rzeczywistości będzie to wyglądało jeszcze lepiej, a może ktoś ma już jakieś zdjęcia i podzieli się nimi na forum. @Yan75, może napiszesz coś więcej o tej lokalizacji i samej inwestycji, jakie widzisz jej wady i zalety, co przemawia za tym, żeby kupić tam nowe mieszkanie dla siebie, a jakie są ewentualne minusy takiego zakupu?
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Warszawie - bloki, apartamentowce, domy”