Brzozowy Zakątek (Warszawa) - Polnord - forum i opinie
Re: Brzozowy Zakątek (Warszawa) - Polnord - forum i opinie
Jak z komunikacją miejską w tamtych okolicach? Lata temu mieszkałam na Sadybie i pamiętam, że się bardzo korkowało.
izkad pisze:Jak z komunikacją miejską w tamtych okolicach? Lata temu mieszkałam na Sadybie i pamiętam, że się bardzo korkowało.
A gdzie się w Warszawie nie korkuje?

g.rozmus pisze:izkad pisze:Jak z komunikacją miejską w tamtych okolicach? Lata temu mieszkałam na Sadybie i pamiętam, że się bardzo korkowało.
A gdzie się w Warszawie nie korkuje?Przynajmniej z dala od Trasy Toruńskiej i codziennych dzwonów tam
Trochę się korkuje, ale do przeżycia. Jak oddadzą obwodnicę to będzie jeszcze lepiej.
A jak sam deweloper? Jak u niego z rzetelnością i z dotrzymywaniem terminów? Różne opinie chodzą i jestem w kropce.
-
Terminowość jest unikalna na skalę światową. Osiedla są gotowe już zanim pierwsze koparki i betoniarki dojadą.
izkad pisze:g.rozmus pisze:izkad pisze:Jak z komunikacją miejską w tamtych okolicach? Lata temu mieszkałam na Sadybie i pamiętam, że się bardzo korkowało.
A gdzie się w Warszawie nie korkuje?Przynajmniej z dala od Trasy Toruńskiej i codziennych dzwonów tam
Trochę się korkuje, ale do przeżycia. Jak oddadzą obwodnicę to będzie jeszcze lepiej.
A jak sam deweloper? Jak u niego z rzetelnością i z dotrzymywaniem terminów? Różne opinie chodzą i jestem w kropce.
Ja nie narzekam na współpracę z nimi. Wszystko było tip top. No ale wiadomo, ze nie dam Ci 100% gwarancji, że i u Ciebie będzie wzorowo hulało.
-
Ładna i dobra lokalizacja. Jak masz takie fundusze to chyba nie warto się dłużej zastanawiać, bo ceny mieszkań wciąż szybują w górę. Nie wiem kiedy i kto to wariactwo zatrzyma.
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Warszawie - bloki, apartamentowce, domy”