Bemosphere Warszawa - deweloper Develia (kiedyś Nexity) - opinie i informacje na forum
Bemosphere Warszawa - deweloper Develia (kiedyś Nexity) - opinie i informacje na forum
Ktoś może podzielić się swoimi opiniami na temat inwestycji Bemosphere w Warszawie? Jak idzie budowa tych budynków? Co myślicie o tej lokalizacji na mapie miasta, jak tam jest z dostępem do komunikacji publicznej, do sklepów, szkół i innych usług? Ktoś może kupił tam mieszkanie od Develii albo wcześniej Nexity wcześniej i podziel się argumentami za taką decyzją?
Re: Bemosphere Warszawa - deweloper Develia (kiedyś Nexity) - opinie i informacje na forum
Jak przeglądam wizualizacje, to mam wrażenie, że to osiedle, tj. Bemosphere w Warszawie ma momenty lepsze i gorsze. Niektóre elewacje wyglądają nawet całkiem szlachetnie, ale inne sprawiają wrażenie wykończonych niewysokim kosztem, gdzie ozdobą ma być jakieś malowanie na tynku albo kolorowy tynk miejscami.
Podobnie, jak z balkonami, widać, że są duże, narożne, na których pewnie da się rozłożyć meble balkonowe w marę wygodne, ale są też bardzo małe balkoniki.
Podobnie, jak z balkonami, widać, że są duże, narożne, na których pewnie da się rozłożyć meble balkonowe w marę wygodne, ale są też bardzo małe balkoniki.
Re: Bemosphere Warszawa - deweloper Develia (kiedyś Nexity) - opinie i informacje na forum
Największe mieszkania, to okolice 80 m2 i są oczywiście 4-pokojowe, a w tym już salon z aneksem kuchennym, choć są i takie, w których dałoby się wygospodarować osobną kuchnię, albo może dodatkowy pokój / gabinet.
Na przeciwległym biegunie są kawalerki mające ok. 30 m2, więc wcale nie najmniejsze. Do tego na planach widziałem takie propozycje aranżacji wnętrz, że dałoby się wydzielić osobną strefę sypialną i to nawet z własnym oknem. A taka kawalerka z wydzieloną funkcją sypialną, to ma już bardziej zadatki na mieszkanie 2-pokojowe i podobną funkcjonalność. Pewnie dlatego nieźle się te mieszkania Develii sprzedają, choć najwyższa cena, jaką przy takim widziałem, to ponad 19k zł/m2, więc niemało.
A co myślicie o tej lokalizacji? Dobra? Kiepska?
Na przeciwległym biegunie są kawalerki mające ok. 30 m2, więc wcale nie najmniejsze. Do tego na planach widziałem takie propozycje aranżacji wnętrz, że dałoby się wydzielić osobną strefę sypialną i to nawet z własnym oknem. A taka kawalerka z wydzieloną funkcją sypialną, to ma już bardziej zadatki na mieszkanie 2-pokojowe i podobną funkcjonalność. Pewnie dlatego nieźle się te mieszkania Develii sprzedają, choć najwyższa cena, jaką przy takim widziałem, to ponad 19k zł/m2, więc niemało.
A co myślicie o tej lokalizacji? Dobra? Kiepska?
Wróć do „Nowe inwestycje mieszkaniowe w Warszawie - bloki, apartamentowce, domy”