[Etap 2.1] Odbiór noweo mieszkania od dewelopera - os. Mieszkaj w Mieście Kraków
[Etap 2.1] Odbiór noweo mieszkania od dewelopera - os. Mieszkaj w Mieście Kraków
Czy ktoś już odebrał mieszkanie w etapie 2.1 i podpisał akt?
-
Re: [Etap 2.1] Odbiór noweo mieszkania od dewelopera - os. Mieszkaj w Mieście Kraków
słyszałam że kilka mieszkań osoby odebrały bezusterkowo - chociaż trudno w to uwierzyć patrząc na ilość usterek wpisanych w moim protokole.. pewnie mieli dość czekania
dzisiaj pojawiły się na . dodatkowe zdjecia - nie wiem co myślicie o tych schodach - zamontowanie na nich podjazdów pewnie niemożliwe bo tak strome - zdecydowanie osiedle nie dla rodzin z dziećmi bo wnieść wózek po takich schodach... - tzn trzeba będzie z drugiej strony chodzić za każdym razem, dla osób starszych również będzie trudność - bardzo słabo to wygląda , zakładam że barierki przynajmniej jakieś się pojawią, żeby nikt nie spadł
dzisiaj pojawiły się na . dodatkowe zdjecia - nie wiem co myślicie o tych schodach - zamontowanie na nich podjazdów pewnie niemożliwe bo tak strome - zdecydowanie osiedle nie dla rodzin z dziećmi bo wnieść wózek po takich schodach... - tzn trzeba będzie z drugiej strony chodzić za każdym razem, dla osób starszych również będzie trudność - bardzo słabo to wygląda , zakładam że barierki przynajmniej jakieś się pojawią, żeby nikt nie spadł
Re: [Etap 2.1] Odbiór noweo mieszkania od dewelopera - os. Mieszkaj w Mieście Kraków
Witam, jak u Państwa posuwaja się prace naprawcze związane z wyciekami na ostatnim piętrach?
Czy przyczyny zostały zdiagnozowane i usunięte?
Pozdrawiam
Czy przyczyny zostały zdiagnozowane i usunięte?
Pozdrawiam
U mnie wiem tylko tyle, że jeszcze mnie developer nie zaprasza do odbioru.
PS. Która klatka?
PS. Która klatka?
Wróć do „Mieszkaj w Mieście / Osiedle Wizjonerów Kraków (MWM) - forum mieszkańców”