Witam, od tygodnia chciałem zapytać Pana Stefana o jedną rzecz ale z racji że jest na urlopie może ktoś z Was mi pomoże. Czy orientujecie się może jak to jest z dostępnością mieszkania jak już spiszemy protokół zdawczo-odbiorczy? Czy dostaniemy jakieś klucze do mieszkania żebyśmy mogli bez przeszkód sobie je remontować czy nawet wejść i zrobić potrzebne pomiary. Bo przynajmniej z moich doświadczeń to do tej pory wyglądało tak że Pan Stefan trochę zniecierpliwiony czeka aż wyjdziemy a byłem raptem może z 3 razy na tym mieszkaniu nie dłużej niż 10-15 minut. I czy wiecie jak to będzie z mediami no bo jakby nie było przeniesienie własności będzie dopiero we wrześniu a do prac remontowych prąd i woda są potrzebne.
Druga sprawa czy w tym tygodniu i weekendzie jest szansa żeby wejść na budowę do swojego mieszkania? Bo jak dzwoniłem do dewelopera to usłyszałem że oni nie wiedzą czy ktoś jest wyznaczony jak nie ma Pana Stefana. Da się tam wejść jakoś teraz? Np w sobotę czy niedziele? (wiem że tam podobno jest jakiś ochroniarz tylko jak z nim załatwić żeby mnie wpuścił na moje mieszkanie)
Przepraszam że tak obszernie, z góry dziękuje za wszystkie odpowiedzi