b0recki pisze:Własnie odbyłem spacer budowę. W zasadzie wszystko gotowe...Ochroniarz powiedział, że od poniedziałku zaprzestają ochrony obiektu i przechodzą na budowę etapu 2, a to oznacza że budynek został odebrany i nie jest już placem budowy. Wewnątrz ciekawostką jest - deweloper wyłożył płytki na stopniu przy wyjściach na balkony. Także wielce prawdopodobne staję rozpoczęcie odbiorów. Z doświadczenia radzę wybrać się do swoich mieszkań przed odbiorem tak, aby na spokojnie nie pod presją i okiem Dewelopera oglądnąć dokładnie mieszkanie.
michal pisze:b0recki pisze:Własnie odbyłem spacer budowę. W zasadzie wszystko gotowe...Ochroniarz powiedział, że od poniedziałku zaprzestają ochrony obiektu i przechodzą na budowę etapu 2, a to oznacza że budynek został odebrany i nie jest już placem budowy. Wewnątrz ciekawostką jest - deweloper wyłożył płytki na stopniu przy wyjściach na balkony. Także wielce prawdopodobne staję rozpoczęcie odbiorów. Z doświadczenia radzę wybrać się do swoich mieszkań przed odbiorem tak, aby na spokojnie nie pod presją i okiem Dewelopera oglądnąć dokładnie mieszkanie.
Rozmawiałeś coś z kierownikiem o odbiorach??
ala pisze:Witajcie,
Zwolnilo sie mieszkanie nr 2 w budynku z etapu 1, ktorym bylabym zainteresowana. Niestety mieszkam w Gdansku i ciezko jest mi odwiedzic krakow tylko po to. Czy macie jakies informacje, na przyklad dlaczego moglo sie zwolnic? Posiadacie moze jakies zdjecia? Jestescie w stanie mi okreslic, czy okna bardzo uwidaczniaja dla przechodniow wnetrze (parter) ? Bede bardzo wdzieczna za jakiekolwiek info.
Pozdrawiam, Ala
ala pisze:Poniżej rzut.
dzięki za szybką odpowiedz
Wróć do „Osiedle Banacha Kraków od Activ - forum mieszkańców”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość