Jak podczas oglądania mieszkania w listopadzie mówili, że wszystko jest zgodnie z harmonogramem, to nie przypuszczałam, że tak to się będzie przedłużać...
Możliwość oglądania mieszkań w trakcie budowy i odbiór kluczy - Piasta Towers Kraków (etap I)
Re: Możliwość oglądania mieszkań w trakcie budowy i odbiór kluczy - Piasta Towers Kraków (etap I)
To mnie zasmuciłaś
Jak podczas oglądania mieszkania w listopadzie mówili, że wszystko jest zgodnie z harmonogramem, to nie przypuszczałam, że tak to się będzie przedłużać...
Re: Możliwość oglądania mieszkań w trakcie budowy i odbiór kluczy - Piasta Towers Kraków (etap I)
Z jakim wyprzedzeniem należy rezerwować termin u Państwa?
Z racji dużego zainteresowania Państwa Naszymi usługami na tej inwestycji - Piasta Towers, postanowiliśmy wszystkim, którzy zarezerwują terminy na swoje odbiory u Nas- zaoferować 20% zniżki- na tą inwestycję:)
Otrzymaliśmy już kilkanaście telefonów- od Państwa- z zapytaniem o usługę.
Prosimy nie zwlekać z ustaleniem terminu na ostatnią chwilę( może brakować miejsca w grafiku;))
Oferujemy odbiór poprzez 2 niezależnych inspektorów nadzoru budowlanego -o dużym doświadczeniu i spokoju- co ważne podczas odbioru.
Świadczymy również usługi kamerą termowizyjną- przez osobę z kilkunastoletnim doświadczeniem w tej dziedzinie.
Więcej o Nas- znajdą Państwo tutaj>>>>
https://www...com/Odbiory-Mieszk ... 509596330/[/quote]
Z racji dużego zainteresowania Państwa Naszymi usługami na tej inwestycji - Piasta Towers, postanowiliśmy wszystkim, którzy zarezerwują terminy na swoje odbiory u Nas- zaoferować 20% zniżki- na tą inwestycję:)
Otrzymaliśmy już kilkanaście telefonów- od Państwa- z zapytaniem o usługę.
Prosimy nie zwlekać z ustaleniem terminu na ostatnią chwilę( może brakować miejsca w grafiku;))
Oferujemy odbiór poprzez 2 niezależnych inspektorów nadzoru budowlanego -o dużym doświadczeniu i spokoju- co ważne podczas odbioru.
Świadczymy również usługi kamerą termowizyjną- przez osobę z kilkunastoletnim doświadczeniem w tej dziedzinie.
Więcej o Nas- znajdą Państwo tutaj>>>>
https://www...com/Odbiory-Mieszk ... 509596330/[/quote]
CZY KTOŚ ZATEM ORIENTUJE SIĘ NA TEMAT PLANOWANEGO POCZĄTKU ODBIORÓW?
Jak podczas oglądania mieszkania w listopadzie mówili, że wszystko jest zgodnie z harmonogramem, to nie przypuszczałam, że tak to się będzie przedłużać...[/quote]
Jak podczas oglądania mieszkania w listopadzie mówili, że wszystko jest zgodnie z harmonogramem, to nie przypuszczałam, że tak to się będzie przedłużać...[/quote]
próbowałem się dodzwonić w piątek, jednak bezskutecznie...
ktoś coś?
ktoś coś?
Witam
Czy na forum jest ktoś z Państwa, kto kupił mieszkanie w budynku 1 na 9 piętrze?
Czy na forum jest ktoś z Państwa, kto kupił mieszkanie w budynku 1 na 9 piętrze?
MOja małżonka dzwonila w piatek i dalej nic nie wiedza...czekaja na zielone swiatlo. Ps. Fajnie by bylo sie umowić na odbiór ale skoro nie mamy terminu odbioru mieszkania to bezsensu sie umawiac...
Mam dobrą wiadomość, w tym tygodniu mają zacząć dzwonić u umawiać na odbiory
. Miejmy nadzieję że to uczynią
.
Oby. Dzwoniłam dzisiaj do Piasta Tower na bohaterów września to nic jeszcze nie wiedzą. Pan mi powiedział,że nie sądzi żeby odbiory zaczęły się w tym tygodniu. I bądź tu mądry. Mam nadzieję, że z siedziby są bardziej pewniejsze informacje.
Ula M pisze:Mam dobrą wiadomość, w tym tygodniu mają zacząć dzwonić u umawiać na odbiory. Miejmy nadzieję że to uczynią
.
Jakie źródło informacji?
Informacja jest z biura z czerowonych Maków . Pani zapewniała ze ok środy zaczną dzwonić umawiać na odbiory. Jeśli to prawdziwa informacja a nie mydlenie oczu to jest szansa ze pierwsze odbiory będą za tydzień .
Wróć do „Piasta Towers (Inter-Bud) w Krakowie - forum mieszkańców osiedla”