Możliwość oglądania mieszkań w trakcie budowy i odbiór kluczy - Piasta Towers Kraków (etap I)

Forum przeznaczone dla osób, które już kupiły lub chcą kupić nowe mieszkanie w Krakowie w inwestycji Piasta Towers za którą odpowiada deweloper Inter-Bud. Zapraszamy do wymiany informacji i opinii.
jkmb

Re: Możliwość oglądania mieszkań w trakcie budowy i odbiór kluczy - Piasta Towers Kraków (etap I)

Postautor: jkmb » 21 lut 2018, 20:26

To mnie zasmuciłaś :(
Jak podczas oglądania mieszkania w listopadzie mówili, że wszystko jest zgodnie z harmonogramem, to nie przypuszczałam, że tak to się będzie przedłużać...

Pobiednik

Re: Możliwość oglądania mieszkań w trakcie budowy i odbiór kluczy - Piasta Towers Kraków (etap I)

Postautor: Pobiednik » 24 lut 2018, 11:45

Z jakim wyprzedzeniem należy rezerwować termin u Państwa?

Z racji dużego zainteresowania Państwa Naszymi usługami na tej inwestycji - Piasta Towers, postanowiliśmy wszystkim, którzy zarezerwują terminy na swoje odbiory u Nas- zaoferować 20% zniżki- na tą inwestycję:)

Otrzymaliśmy już kilkanaście telefonów- od Państwa- z zapytaniem o usługę.

Prosimy nie zwlekać z ustaleniem terminu na ostatnią chwilę( może brakować miejsca w grafiku;))

Oferujemy odbiór poprzez 2 niezależnych inspektorów nadzoru budowlanego -o dużym doświadczeniu i spokoju- co ważne podczas odbioru.
Świadczymy również usługi kamerą termowizyjną- przez osobę z kilkunastoletnim doświadczeniem w tej dziedzinie.

Więcej o Nas- znajdą Państwo tutaj>>>>
https://www...com/Odbiory-Mieszk ... 509596330/[/quote]

Pobiednik

Postautor: Pobiednik » 24 lut 2018, 12:00

CZY KTOŚ ZATEM ORIENTUJE SIĘ NA TEMAT PLANOWANEGO POCZĄTKU ODBIORÓW?

Jak podczas oglądania mieszkania w listopadzie mówili, że wszystko jest zgodnie z harmonogramem, to nie przypuszczałam, że tak to się będzie przedłużać...[/quote]

ROGIX

Postautor: ROGIX » 24 lut 2018, 12:01

próbowałem się dodzwonić w piątek, jednak bezskutecznie...
ktoś coś?

Mufik

Postautor: Mufik » 24 lut 2018, 20:24

Witam

Czy na forum jest ktoś z Państwa, kto kupił mieszkanie w budynku 1 na 9 piętrze?

kpoeta

Postautor: kpoeta » 26 lut 2018, 8:12

MOja małżonka dzwonila w piatek i dalej nic nie wiedza...czekaja na zielone swiatlo. Ps. Fajnie by bylo sie umowić na odbiór ale skoro nie mamy terminu odbioru mieszkania to bezsensu sie umawiac...

Ula M

Postautor: Ula M » 26 lut 2018, 19:52

Mam dobrą wiadomość, w tym tygodniu mają zacząć dzwonić u umawiać na odbiory :) . Miejmy nadzieję że to uczynią :).

Gosia-PT

Postautor: Gosia-PT » 26 lut 2018, 20:06

Oby. Dzwoniłam dzisiaj do Piasta Tower na bohaterów września to nic jeszcze nie wiedzą. Pan mi powiedział,że nie sądzi żeby odbiory zaczęły się w tym tygodniu. I bądź tu mądry. Mam nadzieję, że z siedziby są bardziej pewniejsze informacje.

anette-01

Postautor: anette-01 » 27 lut 2018, 7:54

Ula M pisze:Mam dobrą wiadomość, w tym tygodniu mają zacząć dzwonić u umawiać na odbiory :) . Miejmy nadzieję że to uczynią :).

Jakie źródło informacji?

Ula M

Postautor: Ula M » 27 lut 2018, 10:32

Informacja jest z biura z czerowonych Maków . Pani zapewniała ze ok środy zaczną dzwonić umawiać na odbiory. Jeśli to prawdziwa informacja a nie mydlenie oczu to jest szansa ze pierwsze odbiory będą za tydzień .

Wróć do „Piasta Towers (Inter-Bud) w Krakowie - forum mieszkańców osiedla”