Licznik prądy i jego montaż w nowym mieszkaniu - Piasta Towers Kraków (etap I)
Licznik prądy i jego montaż w nowym mieszkaniu - Piasta Towers Kraków (etap I)
A jesli chodzi o prad/licznik, to one juz sa czy dopiero trzeba pojechac do Tauronu podpisac umowe i oni przychodza je zakladac? Ile mniej wiecej sie na to czeka?
Re: Licznik prądy i jego montaż w nowym mieszkaniu - Piasta Towers Kraków (etap I)
Po odbiorze mieszkania trzeba się umówić z administracją i tam podjechać po m.in.dokumenty które są niezbędne przy wizycie w tauronie. Dopiero z tymi dokumentami się jedzie do tauronu, spisuje umowę i oni zlecają założenie licznika (trochę się na to czeka ponoć). My jedziemy dopiero jutro do administracji bo dziś już nie było terminu, więc wizyta w tauronie dopiero w poniedziałek.
Re: Licznik prądy i jego montaż w nowym mieszkaniu - Piasta Towers Kraków (etap I)
Witam,
My też jutro do Administracji jedziemy, to może w drzwiach się miniemy
A z tego co słyszałem od znajomych którzy odbierali mieszkania, to na podłączenie z tauron czeka się 1-1,5 tygodnia. Wiec długo i nie.
Pozdrawiam
I do zobaczenia wkrótce w bloku
My też jutro do Administracji jedziemy, to może w drzwiach się miniemy

A z tego co słyszałem od znajomych którzy odbierali mieszkania, to na podłączenie z tauron czeka się 1-1,5 tygodnia. Wiec długo i nie.
Pozdrawiam
I do zobaczenia wkrótce w bloku

To może faktycznie tam spotkamy sąsiadów
Kurcze mam nadzieję że do tygodnia nam założą, bo chcemy jak najszybciej ruszyć z remontem

Kurcze mam nadzieję że do tygodnia nam założą, bo chcemy jak najszybciej ruszyć z remontem

Sprawe licznika załatwia się w Punkcie Obsługi Klienta TAURON na os. Zgody 14. Czynne od 8:00, sprawy papierkowe załatwia się w 15min (wybór taryfy, podpisanie umowy itp.). Bylem dzisiaj i umówili mnie na założenie licznika na piątek.
Od razu na miejscu podali termin instalacji licznika? Latwo sie umowic na szybki termin?
Tak, na miejscu przy podpisywaniu ustala się termin podłączenia. Póki co czeka się 4-5 dni, bałem się że po masowych odbiorach będzie gorzej.
Hej, też dziś byłem, formalności tak jak już Tamyta napisała to około 15 min.
Póki co to instalacje są na piątek, ale pani mnie poinformowała że to ostatnie szybkie terminy a następne są za 2 tygodnie.
Póki co to instalacje są na piątek, ale pani mnie poinformowała że to ostatnie szybkie terminy a następne są za 2 tygodnie.
A gdzie jest ta Administracja? Na czerwonych makach?
Administracja osiedla „Piasta Towers”
ul. Pułkownika Francesco Nullo 42 / U8
ul. Pułkownika Francesco Nullo 42 / U8
Wróć do „Piasta Towers (Inter-Bud) w Krakowie - forum mieszkańców osiedla”