[Etap II] Kiedy odbiory nowych mieszkań od dewelopera w inwestycji Piasta Towers

Forum przeznaczone dla osób, które już kupiły lub chcą kupić nowe mieszkanie w Krakowie w inwestycji Piasta Towers za którą odpowiada deweloper Inter-Bud. Zapraszamy do wymiany informacji i opinii.
Mateusz88

Re: [Etap II] Kiedy odbiory nowych mieszkań od dewelopera w inwestycji Piasta Towers

Postautor: Mateusz88 » 23 sie 2018, 19:19

Poszukaj na forum, bo przy odbiorach pierwszego bloku dużo było na ten temat.

misha

Re: [Etap II] Kiedy odbiory nowych mieszkań od dewelopera w inwestycji Piasta Towers

Postautor: misha » 24 sie 2018, 0:20

Mateusz88 pisze:Poszukaj na forum, bo przy odbiorach pierwszego bloku dużo było na ten temat.

Szukałem ale nie ma nic. Pewnie zostało usunięte. Poza tym wyszukiwarka niestety też właściwie nie działa bo pomija często wyszukiwane słowa. Ja już jestem po odbiorze obejrzeniu mieszkania.

Mateusz88

Postautor: Mateusz88 » 24 sie 2018, 4:15

Może lokowanie produktu?:)

fero

Postautor: fero » 24 sie 2018, 10:10

Tu jest link o tym, jak szły odbiory mieszkań w pierwszym etapie, dużo się zmieniło w dwójce? Może ktoś się podzieli swoimi wrażeniami z odbierania mieszkania od dewelopera Inter-Bud? W każdym razie cieszy to, że sprawnie wszystko idzie, bo zawsze to lepiej, mieć mniej budów po sąsiedzku. Z wcześniejszego etapu można wywnioskować, że to była spora loteria, były mieszkania w zasadzie bez wad, albo z czymś zupełnie nieznaczącym, a były takie, których kupujący nie przyjmowali za pierwszym razem.

Wróć do „Piasta Towers (Inter-Bud) w Krakowie - forum mieszkańców osiedla”