Forum przeznaczone dla osób, które już kupiły lub chcą kupić nowe mieszkanie w Krakowie w inwestycji Piasta Towers za którą odpowiada deweloper Inter-Bud. Zapraszamy do wymiany informacji i opinii.
To nie jest usterka. Tak jest na projekcie. Jest to absurd, bo mogli już dać włącznik na ścianie obok. Jednak projekt jest projektem. Ja sobie sam przerobiłem i przełożyłem włącznik do łazienki. I tak to jest nic. Jeśli masz mieszkanie takie same jak nasze, to pewnie w sypialni stoi ściana na jej środku xD Ja ją wywaliłem w piździec
Po kilku miesiącach od odbioru (dopiero teraz robi się cieplej) zauważyłem że dwóch okien nie można otworzyć na tak zwane "rozszczelnienie" . Nie wiem czy to usterka czy może nie wszystkie okna mają taką opcję. Jeżeli klamkę okna ustawię na 45 stopni to okno uchyla się w taki sam sposób jak klamka w pozycji pionowej. Ma ktoś może podobny problem ?
Inna sprawa, mam okap 'wyspowy' i cały czas strasznie słychać szum powietrza, nawet po zamknięciu zaworu. Nie wiem już czy coś jest nie tak z wentylacją, czy może okap został źle zamontowany ... Ma ktoś podobną sytuację ?