Dusiek pisze:Witam się i jajako kolejna nowa sąsiadka
z piętra 3
Anja pisze:Witam wszystkich, sąsiadka z parteru
gabrysia84 pisze:Witam wszystkich
Zarezerwowalismy mieszkanie w budynku 2 na 2 pietrze. Wszystko wskazuje na to ze je kupimy. Chcemy tylko upewnic sie ze wyrobia sie z przeniesieniem wlasnosci do konca 2018 bo chcemy z mdm skorzystac
Kuba pisze:
Hej,
Myślę że spokojnie się wyrobią, bo z tego co widzę i się dopytywaliśmy to z pracami są do przodu, i to około 1,5-2 miesiące. A jak ostatnio z pełnomicnikiem Inter bud rozmawialiśmy, to nam powiedział że przeważnie wszystkie inwestycje kończą przed planowanym czasem:) Także spokojnie, a jak nawet coś to może dogadacie się z inwestorem![]()
Także witamy w gronie
gabrysia84 pisze:Kuba pisze:
Hej,
Myślę że spokojnie się wyrobią, bo z tego co widzę i się dopytywaliśmy to z pracami są do przodu, i to około 1,5-2 miesiące. A jak ostatnio z pełnomicnikiem Inter bud rozmawialiśmy, to nam powiedział że przeważnie wszystkie inwestycje kończą przed planowanym czasem:) Także spokojnie, a jak nawet coś to może dogadacie się z inwestorem![]()
Także witamy w gronie
Mam nadzieję, bo bez dopłaty z MDM będzie ciężko. Wolałabym coś w pierwszym budynku, żeby było spokojniej, ale już nic nie ma powyżej 60 mkw
Wróć do „Piasta Towers (Inter-Bud) w Krakowie - forum mieszkańców osiedla”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości