Możliwość oglądania mieszkań w trakcie budowy i odbiór kluczy - Piasta Towers Kraków (etap I)
Re: Możliwość oglądania mieszkań w trakcie budowy i odbiór kluczy - Piasta Towers Kraków (etap I)
"Klienci będą mogli wchodzić do budynku nr 1 prawdopodobnie na przełomie października / listopada 2017 r. Proces przekazywania kluczy będzie odbywała się w I kwartale 2018 r." Taka informacje dostałem w mailu zwrotnym.
Re: Możliwość oglądania mieszkań w trakcie budowy i odbiór kluczy - Piasta Towers Kraków (etap I)
Rozmawiałam z biurem dziś i prawdopodobnie dopiero w listopadzie będą wpuszczać. Nic, zostaje czekać, już bliżej niż dalej 

W końcu malują juz elewację budynku, oraz została juz wyremontowana droga dojazdowa do naszego bloku!

I w końcu można wejść na budowę 

Jak zostaną podzielone ogródki po zachodniej stronie? Każde mieszkanie na parterze będzie je miało po tej stronie?
Wydaje mi się że tak, chyba że właściciele lokalu podjeli decyzję że nie chcą, my z żoną odrazu mówiliśmy że chcemy ten ogródek.
A tak jak na prospekcie info było widać, to chyba od południowej str też będą mieć ogródki
A sąsiad/ka też z parteru?
A tak jak na prospekcie info było widać, to chyba od południowej str też będą mieć ogródki

A sąsiad/ka też z parteru?
Tak sasiad z parteru mieszkanie nr 7, mam nadzieję że skończą jak najszybciej ten blok, jakie wrażenia po ogladnieciu mieszkania. Trzeba kłaść gładź, dobrze masz doświetlone pewnie trochę rusztowania przeszkadzają
Dujeknh pisze:Tak sasiad z parteru mieszkanie nr 7, mam nadzieję że skończą jak najszybciej ten blok, jakie wrażenia po ogladnieciu mieszkania. Trzeba kłaść gładź, dobrze masz doświetlone pewnie trochę rusztowania przeszkadzają
Jeszcze nie byliśmy, termin na wejście na 9 listopada dopiero wzieliśmy.
To tylko ściana nas dzieli, bo my spod 6

Magda i Kuba

My idziemy 14 listopada, już przebieram nogami, żeby zobaczyć jak to wszystko wygląda.
Jak wrażenia osób, które już były w środku? Napiszcie coś
Ewentualnie jak ktoś ma fotkę jakąś świeżą to byłabym wdzięczna za wrzucenie. Nie mamy jak podjechać na budowę, a widzę z postów, że wiele się zmieniło.
Jak wrażenia osób, które już były w środku? Napiszcie coś

Ewentualnie jak ktoś ma fotkę jakąś świeżą to byłabym wdzięczna za wrzucenie. Nie mamy jak podjechać na budowę, a widzę z postów, że wiele się zmieniło.
Ja tez nie mogę się doczekać wejścia do bloku.
Idziemy z mężem we wtorek, postaram się wrzucić parę zdjęć
Pozdrawiam
Idziemy z mężem we wtorek, postaram się wrzucić parę zdjęć

Pozdrawiam
Wróć do „Piasta Towers (Inter-Bud) w Krakowie - forum mieszkańców osiedla”