Osiedle Piasta Towrs Kraków zdjęcie budynków / zagospodarowania terenu i opinie

Forum przeznaczone dla osób, które już kupiły lub chcą kupić nowe mieszkanie w Krakowie w inwestycji Piasta Towers za którą odpowiada deweloper Inter-Bud. Zapraszamy do wymiany informacji i opinii.
fero

Osiedle Piasta Towrs Kraków zdjęcie budynków / zagospodarowania terenu i opinie

Postautor: fero » 06 maja 2018, 20:01

Ostatnio przechadzałem się po osiedlu i muszę przyznać, że wygląda ono coraz lepiej, zakładam więc wątek, w którym można by się dzielić zdjęciami i opiniami na temat samego osiedla Piasta Towers w Krakowie oraz okolicy, w której zostało zbudowane :)

Obrazek

Coraz bliżej już ukończenia drugiego budynku osiedla, jest nieźle, choć szkoda, że tak dużo miejsca zajmuje parking, przy czym zdaję sobie sprawę z tego, że na pewno się przydadzą.

Obrazek

Zastanawiam się tylko nad tym, dlaczego te drzewa jeszcze nie wypuściły liści, mam nadzieję, że to się zmieni i się zazieleni :)

ragar

Re: Osiedle Piasta Towers Kraków zdjęcie budynków / zagospodarowania terenu i opinie

Postautor: ragar » 07 maja 2018, 22:17

Całkiem ładnie to wygląda, to może być po ukończeniu całkiem ładne osiedle, zwłaszcza, że ceny chyba też były tam całkiem przyzwoite :) Choć nie wiem, jak w realu to jest, ale mam wrażenie, że obydwa budynki są dosyć blisko siebie, może wypowie się ktoś o tym, kto widział na żywo?

Poncki

Re: Osiedle Piasta Towers Kraków zdjęcie budynków / zagospodarowania terenu i opinie

Postautor: Poncki » 07 maja 2018, 22:32

Mogli by Nam zrobić park na tych polach przed blokami :)

bargl

Re: Osiedle Piasta Towrs Kraków zdjęcie budynków / zagospodarowania terenu i opinie

Postautor: bargl » 11 maja 2018, 23:29

Podatku przed nie będzie raczej na 100% przed ma być przebudowana droga którą się połączy z powstańców. Parking pod Biedronka na być też zlikwidowany. Jest szansa że w park na terenach za nowo wybudowaną stacją diagnostyczną jak w końcu zatwierdzą pan zagospodarowania terenu w tamtym miejscu. Teoretycznie mają połączyć park Reduta, park na osiedlu złotego wieku i powiększyć o te Piła ale to wszystko bardzo dalekie plany

Wróć do „Piasta Towers (Inter-Bud) w Krakowie - forum mieszkańców osiedla”