Przekazanie nowego mieszkania przez dewelopera Atal - Apartamenty Bajeczna
Re: Przekazanie nowego mieszkania przez dewelopera Atal - Apartamenty Bajeczna
A jeśli mogę zapytać ile było metrów więcej? 

agatellka pisze:a korzystałam z tej firmy: odbiormieszkaniakrakow.wordpress.com znalazłam ich w internecie. Polecam
To chyba ta sama firma pomagająca w odbiorach mieszkań, która została opisana na forum, korzystałem z ich usług przy odbiorze pierwszego mieszkania i również byłem zadowolony. Wiedzieli co sprawdzać, jak sprawdzać oraz, że czas na to jest ograniczony. Do tego znają normy, więc mają kompetencje do tego, żeby spierać się merytorycznie z przedstawicielami dewelopera

0,20m było więcej 
Ja płaciłam 400 zł i faktycznie Pan "negocjował" i przedstawiał usterki Atalowi

Ja płaciłam 400 zł i faktycznie Pan "negocjował" i przedstawiał usterki Atalowi
onaja pisze:Dziękuję bardzo
Proszę

My odbieramy 21 grudnia. Dzisiaj dostaliśmy zestawienie rzeczywistych powierzchni. Metraż mieszkania zmniejszył się o 0,1m^2 co nie stanowi problemu. Ale loggia zmniejszyła się o ponad 1,5 m^2. Co uważam za bardzo kiepską wiadomość... 

Hubert pisze:My odbieramy 21 grudnia.
Gratuluję! Jeśli mogę zapytać, w którym z budynków macie mieszkanie i jaki był termin na umowie deweloperskiej?
Budynek A2. Na umowie deweloperskiej mieliśmy styczeń. Aczkolwiek byliśmy jednymi z pierwszych osób z terminem styczniowym.
Gratuluję serdecznie
a planowo jak dużą loggię miałeś mieć?

Czy ktoś z Państwa, kto odbierał mieszkanie to miał "usterkę"- rdza na framugach drzwi tarasowych w mieszkaniu?
Pytam bo nam doradzano, żeby walczyć aby wymienił Atal framugi(bo podobno malowanie nic nie da), a nie malował. Ciekawa jestem jak u Was?
Pytam bo nam doradzano, żeby walczyć aby wymienił Atal framugi(bo podobno malowanie nic nie da), a nie malował. Ciekawa jestem jak u Was?
Wróć do „Bajeczna Apartamenty Kraków od Atal - forum mieszkańców osiedla”